Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 13 oct 2010 - Anul XV, nr. 241 (4532)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

David Schwimmer, unul dintre starurile serialului "Prietenii tăi", s-a căsătorit în secret

Actorul american David Schwimmer, unul dintre starurile serialului "Prietenii tăi/ Friends", s-a căsătorit în secret cu iubita sa, fotografa britanică Zoe Buckman, potrivit purtătorului de cuvânt al artistului, informează contactmusic.com.

Deşi a declarat în trecut că nu a ajuns niciodată destul de aproape de o logodnă, actorul David Schwimmer, în vârstă de 43 de ani, s-a căsătorit cu iubita sa, fotografa britanică Zoe Buckman, în vârstă de 26 de ani, în cadrul unei ceremonii private care a avut loc în iunie.

Aceasta este prima căsătorie atât pentru Zoe, cât şi pentru David Schwimmer.

Cei doi s-au întâlnit în 2007, când Zoe, pe atunci în vârstă de 23 de ani, era chelneriţă la Cuckoo Club din Londra. În acel moment, David Schwimmer se afla la Londra pentru a regiza filmul "Fugi, grăsane/ Run Fatboy Run".

Potrivit unor prieteni ai cuplului, Zoe Buckman a renunţat la reşedinţa din Stoke Newington şi s-a mutat în Statele Unite ale Americii pentru a locui împreună cu iubitul ei.

"David s-a cuminţit şi consideră că Zoe este aleasa inimii sale. Lucrurile au evoluat foarte repede între ei. El a vrut să vadă cum se vor înţelege locuind împreună şi această etapă a fost un adevărat succes. Îşi doreşte să se căsătorească cu Zoe, este doar o chestiune de timp. Au locuit împreună, în Chicago, unde au lucrat la o piesă de teatru intitulată «Trust» şi vor face anunţul imediat după ce se vor întoarce la Los Angeles", declara, în martie, un prieten al actorului american.

David Schwimmer, renumit pentru faptul că îşi protejează foarte bine viaţa privată, a avut în trecut câteva relaţii cu o serie de celebrităţi de prim rang, precum cântăreţele Natalie Imbruglia şi Gina Lee, şi a fost logodit cu actriţa israeliană Mili Avital.

David Schwimmer, interpretul personajului Ross din serialul "Prietenii tăi", este în prezent regizor şi a realizat, printre altele, comedia "Fugi, grăsane/ Run Fatboy Run".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului David Schwimmer, unul dintre starurile serialului "Prietenii tăi", s-a căsătorit în secret.
 Vizualizări articol: 494 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
David Schwimmer, unul dintre starurile serialului "Prietenii tăi", s-a căsătorit în secret0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei