Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 9 oct 2010 - Anul XV, nr. 238 (4529)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Angelina Jolie şi Brad Pitt ar putea juca din nou împreună într-un film

Angelina Jolie ar putea juca din nou alături de partenerul ei de viaţă Brad Pitt în lungmetrajul "The Tiger", a anunţat scenaristul acestui film, cineastul Guillermo Arriaga, citat de contactmusic.com.

Angelina Jolie şi Brad Pitt au jucat împreună în 2005 în filmul "Domnul şi doamna Smith/ Mr. & Mrs. Smith" şi ar putea deveni din nou colegi de distribuţie în adaptarea cinematografică a romanului "The Tiger", scris de John Vaillant.

Filmul va prezenta povestea unui activist pentru drepturile animalelor care încearcă să îi apere pe locuitorii unui orăşel din Siberia, terorizaţi de atacurile unui tigru.

Într-un interviu acordat site-ului spaniol Quien.com, scenaristul Guillermo Arriaga a declarat: "În aceste zile voi merge la New York pentru a clarifica toate detaliile, iar în noiembrie vom merge în Siberia pentru a căuta locurile cele mai potrivite pentru filmări". Totodată, scenaristul mexican a declarat că actriţa Angelina Jolie şi partenerul ei de viaţă Brad Pitt ar putea juca împreună în acest proiect.

Potrivit presei americane, Darren Aronofsky ar putea asigura regia acestui film, deşi agenda de lucru a regizorului american este deja destul de încărcată pentru anul viitor - Aronofsky având mari şanse să regizeze "Wolverine 2", cu Hugh Jackman în rolul principal.

Angelina Jolie este ocupată în această perioadă cu filmările pentru primul ei lungmetraj în calitate de regizoare - un film despre războiul bosniac - şi nu se va putea implica într-un alt proiect cinematografic mai devreme de primăvara anului 2011. La rândul său, Brad Pitt participă la filmările pentru lungmetrajul "Moneyball".

Angelina Jolie este una dintre actriţele cel mai bine plătite de la Hollywood, cu venituri de 20 de milioane de dolari câştigate în ultimele 12 luni, potrivit revistei Forbes. Actriţa, care a fost nominalizată pentru a doua oară la premiile Oscar în februarie 2009, pentru rolul din "Schimbul/ Changeling", regizat de Clint Eastwood, are o relaţie de mai mulţi ani cu actorul Brad Pitt, alături de care a şi jucat în "Dl. & Dna. Smith". Jolie a devenit celebră graţie rolului principal din franciza "Lara Croft", a jucat în multe producţii cu succes la public, dar a câştigat şi premiul Oscar pentru rol secundar, în 2000, cu rolul din "Tinereţe furată/ Girl, Interrupted".

Brad Pitt, în vârstă de 46 de ani, este actor şi producător de film. El a primit un Glob de Aur şi alte trei nominalizări la prestigioasele premii, dar şi două nominalizări la Oscar, pentru rolurile din filmele "Strania poveste a lui Benjamin Button" şi "Armata celor 12 maimuţe".

Angelina Jolie şi Brad Pitt sunt împreună din 2004, când s-au cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei "Mr. and Mrs. Smith". Brad Pitt a divorţat de Jennifer Aniston în 2005, după patru ani şi jumătate de căsnicie, pentru a fi împreună cu Jolie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Angelina Jolie şi Brad Pitt ar putea juca din nou împreună într-un film.
 Vizualizări articol: 334 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Angelina Jolie şi Brad Pitt ar putea juca din nou împreună într-un film5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei