Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 6 oct 2010 - Anul XV, nr. 235 (4526)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Copiii Angelinei Jolie vor începe şcoala în Ungaria

Patru dintre copiii cuplului de actori Angelina Jolie-Brad Pitt vor începe şcoala şi grădiniţa, săptămâna viitoare, la Budapesta, în Ungaria, unde celebra lor mamă a început filmările pentru un nou lungmetraj, informează people.com.

În timp de Brad Pitt filmează lungmetrajul "Moneyball" în Boston (Statele Unite ale Americii), Angelina Jolie, în vârstă de 35 de ani, i-a luat cu ea în Ungaria pe cei şase copii ai cuplului. Angelina Jolie filmează în această ţară o dramă inspirată din războiul bosniac şi debutează cu această ocazie în calitatea de regizor.

Actriţa a anunţat, în luna august, că va regiza şi va juca într-un film a cărui acţiune se petrece în timpul Războiului Bosniac (1992 - 1995), într-o declaraţie dată publicităţii de Înaltul Comisariat pentru Refugiaţi din cadrul ONU (ICNUR), organizaţie pentru care Jolie este ambasadoare a bunăvoinţei.

Pelicula va spune povestea unui cuplu de îndrăgostiţi, care se întâlnesc înainte de izbucnirea războiului, şi va ilustra totodată impactul războiului asupra relaţiei lor.

"Angelina i-a înscris pe Pax şi pe Maddox la o şcoală franco-americană de elită, unde vor merge începând de săptămâna viitoare", a declarat o sursă. "Acea şcoală are şi grădiniţă, unde vor merge Zahara şi Shiloh".

Potrivit unei alte surse, celebra actriţă americană încearcă să le asigure copiilor ei un mediu cât mai plăcut şi doreşte să îşi facă cât mai mulţi prieteni în Budapesta.

"A venit la fiecare dintre vecini, le-a strâns mâna tuturor şi s-a prezentat, ca şi cum noi n-am fi ştiut deja cine era", a declarat o altă sursă citată de revista People.

Angelina Jolie şi Brad Pitt sunt consideraţi a fi unul dintre cele mai solide cupluri de la Hollywood, în ciuda faptului că nu sunt căsătoriţi. Cei doi au în prezent şase copii, dintre care trei sunt adoptaţi - Maddox, în vârstă de nouă ani, născut în Cambodgia, Pax, în vârstă de şase ani, născut în Vietnam, şi Zahara, în vârstă de cinci ani, născută în Etiopia. Shiloh, născută în Namibia, în 2006, este unul dintre copiii biologici ai cuplului, alături de gemenii Knox Leon şi Vivienne Marcheline, născuţi pe 12 iulie 2008 la Nisa, în Franţa.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Copiii Angelinei Jolie vor începe şcoala în Ungaria.
 Vizualizări articol: 803 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Copiii Angelinei Jolie vor începe şcoala în Ungaria0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei