Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 4 oct 2010 - Anul XV, nr. 233 (4524)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

David Beckham, menţionat într-un proces ca presupus amant al designerului de bijuterii Shery Shabani

Fotbalistul David Beckham este menţionat în documentele de la un proces al designerului de bijuterii Shery Shabani (33 de ani), care susţine că soţul ei a acuzat-o pe nedrept că a avut o relaţie amoroasă cu jucătorul, informează The Sun.

"David Beckham a fost prins într-o luptă pentru divorţ al unui designer de bijuterii de soţul ei milionar", notează The Sun, care menţionează că Shabani a cerut în procesul intentat în luna august custodia celor doi copii ai ei şi un ordin de restricţie pentru soţul ei.

Shery Shabani susţine că soţul ei, Joseph Kambiz, un avocat în vârstă de 42 de ani, a încercat chiar să îl scoată o dată pe Beckham de pe şosea cu maşina. Ea a precizat că incidentul, care ar fi avut loc în faţa şcolii frecventate de copiii ei şi de cei trei fii ai fotbalistului, i-a fost relatat de David Beckham. Shery, care are doi copii, neagă în documentele de la procesul judecat la Curtea Superioadă din Los Angeles că ar fi avut o relaţie cu David Beckham.

"Începând din 2010, pârâtul m-a acuzat că am o relaţie cu David Beckham, adesea în faţa copiilor noştri. I-am spus în repetate rânduri că nu este adevărat. În mai 2010, domnul Beckham mi-a spus că Joseph Kambiz s-a dus la şcoala copiilor noştri şi a încercat să scoată maşina domnului Beckham de pe şosea. Domnul Beckham mi-a spus că a fost pe punctul de a avea un accident din această cauză", a explicat femeia.

Shery Shabani, căsătorită cu Joseph de 12 ani, face bijuterii pentru vedete şi se pare că printre prietenii ei se numără şi cuplul David şi Victoria Beckham. "De ziua mea, el a ţipat la mine în faţa copiilor: «Ştiu de ce eşti supărată. Este ziua ta şi nu ai primit un mesaj de la David Beckham. De ce nu îi ceri să îţi trimită o fotografie cu penisul lui de ziua ta, târfă?»", a precizat designerul.

Femeia a menţionat că soţul ei le-a spus şi unor poliţişti, în luna august, când au fost chemaţi la domiciliul lor în urma unui incident, că ea s-a culcat cu David Beckham şi le-a cerut să menţioneze acest lucru în raport.

Un purtător de cuvânt al lui Beckham a declarat că fotbalistul nu îşi aminteşte de incidentul din faţa şcolii celor trei copii ai săi şi a calificat varianta ca jucătorul să fi avut o relaţie cu Shery Shabani drept "o fantezie totală".

David Beckham a purtat bijuterii concepute de Shery Shabani, în luna mai, când şi-a dus familia la un concert Jonas Brothers.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului David Beckham, menţionat într-un proces ca presupus amant al designerului de bijuterii Shery Shabani.
 Vizualizări articol: 531 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
David Beckham, menţionat într-un proces ca presupus amant al designerului de bijuterii Shery Shabani0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei