Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 4 oct 2010 - Anul XV, nr. 233 (4524)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Britney Spears, dată în judecată de o fostă dădacă pentru neplata salariului pe o lună

Cântăreaţa Britney Spears a fost dată în judecată de o fostă dădacă a copiilor ei, care susţine că nu şi-a primit remuneraţia pentru o lună, echivalentul a 35.202 dolari, informează contactmusic.com.

Britney Spears apelează adesea la serviciile unei dădace pentru a o ajuta să aibă grijă de cei doi fii ai ei, Sean Preston, în vârstă de cinci ani, şi Jayden James, în vârstă de patru ani.

Ferial Zaltash susţine că a fost angajată de vedeta pop ca dădacă şi asistentă personală în septembrie 2007 şi şi-a dat demisia o lună mai târziu. De asemenea, în documentele înaintate Curţii Supreme din Los Angeles, Zaltash susţine că Britney Spears nu a plătit-o pentru luna în care a apelat la serviciile ei şi că îi datorează 35.202 dolari.

Dădaca mai pretinde şi plata a 19.940 de dolari pentru că nu şi-a primit banii la timp şi pentru efectuarea unor ore suplimentare de muncă.

La începutul lunii septembrie, Britney Spears a fost dată în judecată de o fostă gardă de corp, Fernando Flores, care a acuzat-o de hărţuire sexuală. Bodyguard-ul a spus că, printre altele, Spears l-a invitat la ea în dormitor în timp ce era dezbrăcată. El a lucrat pentru celebra cântăreaţă din februarie până în iulie, anul acesta. Flores le cere cântăreţei şi fostului său angajator, Advanced Security Concepts Corp., daune a căror valoare nu a fost făcută publică.

Într-un comunicat postat pe site-ul său pe 10 septembrie, Britney Spears spune că ea şi avocatul ei se aşteaptă ca dosarul lui Fernando Flores să fie închis. "Acest proces este încă o încercare nefericită de a obţine foloase materiale din partea familiei Spears şi de a deveni celebru", se indică în acest comunicat.

Vineri, Curtea Superioară din Los Angeles a decis ca Britney Spears să rămână sub curatela tatălui ei, Jamie Spears. Cântăreaţa se află sub curatela tatălui ei, Jamie Spears, din februarie 2008, el preluând, totodată, rolul de administrator al averii acesteia, iar comportamentul ei este monitorizat de un judecător.

Potrivit unor declaraţii anterioare, avocaţii artistei au spus că starea de sănătate mintală a acesteia s-a îmbunătăţit considerabil în ultimii doi ani.

După ce între anii 2000 şi 2005 a fost cea mai bine plătită cântăreaţă din lume, Britney Spears a suferit o serie de eşecuri răsunătoare, între 2006 şi 2008, pe plan artistic, personal şi juridic.

Însă anul 2008 a însemnat revenirea lui Britney Spears, care a reuşit să îşi reabiliteze imaginea şi să îşi relanseze cariera muzicală. Cel mai recent album, "Circus", care include hitul "Womanizer", s-a vândut deja în peste 1,3 milioane de exemplare, de la lansarea lui, în decembrie 2008, şi a fost susţinut de un turneu mondial în 2009, care a fost bine primit de public.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Britney Spears, dată în judecată de o fostă dădacă pentru neplata salariului pe o lună.
 Vizualizări articol: 617 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Britney Spears, dată în judecată de o fostă dădacă pentru neplata salariului pe o lună0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei