Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 30 sep 2010 - Anul XV, nr. 230 (4521)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Lindsay Lohan s-a internat din nou într-o clinică de dezintoxicare

Actriţa americană Lindsay Lohan, eliberată pe cauţiune în weekendul trecut, s-a internat din proprie iniţiativă într-o clinică de tratare a dependenţei de medicamente şi alte substanţe, pentru a cincea oară în ultimii trei ani, informează people.com.

Actriţa, în vârstă de 24 de ani, care a petrecut recent 23 de zile într-un program de dezintoxicare la UCLA Medical Center, intenţionează să îşi "intensifice tratamentul" şi "să facă mai mult" decât în timpul precedentelor ei tentative de reabilitare, a declarat o sursă.

Numele clinicii de dezintoxicare în care s-a internat starleta americană nu a fost dat publicităţii, însă, potrivit aceleiaşi surse, clinica se află în partea de sud a statului California. Actriţa s-a internat din proprie iniţiativă, în seara de luni.

Lindsay Lohan a fost eliberată din închisoarea Lyndwood din California, pe 24 septembrie, după ce a câştigat apelul prin care solicita justiţiei americane să o elibereze pe cauţiune. Lohan, care a fost condamnată, vineri, la patru săptămâni de închisoare pentru încălcarea termenilor de eliberare condiţionată, a fost eliberată sâmbătă, după ce a plătit cauţiunea. Iniţial, un judecător american ordonase ca Lohan să stea după gratii până pe 22 octombrie când urmează să aibă loc o nouă audiere în cazul său, dar un alt judecător a revocat decizia şi a stabilit o cauţiune de 300.000 de dolari pentru eliberarea actriţei.

Lindsay Lohan, aflată în regim de eliberare condiţionată în urma recentelor ei probleme cu justiţia, a fost convocată la tribunal, săptămâna trecută, după ce a fost testată pozitiv la un test antidrog.
După ce a petrecut 13 zile într-o închisoare din Los Angeles, la sfârşitul lunii iulie şi începutul lunii august, actriţa s-a internat într-o clinică de dezintoxicare, unde trebuia să rămână timp de 90 de zile.

Justiţia i-a permis în cele din urmă starletei americane să se întoarcă în reşedinţa ei, la sfârşitul lunii august, în schimbul unui control medical şi psihologic foarte strict, ce impune efectuarea a două teste săptămânale antialcool şi antidrog.

La sfârşitul lunii august, judecătorul însărcinat cu judecarea cazului a avertizat-o pe starletă că orice test care se va dovedi pozitiv va atrage după sine o pedeapsă de 30 de zile de închisoare.

Actriţa americană fusese condamnată pentru violarea termenilor regimului de eliberare condiţionată de care beneficiase, după ce a fost arestată de două ori în 2007, pentru conducerea automobilului în stare de ebrietate şi pentru posesie de cocaină, la un interval de două luni.

Lindsay Lohan a devenit cunoscută la vârsta de 11 ani, când a jucat în filmul "Capcană pentru părinţi", şi a fost considerată una dintre cele mai talentate actriţe tinere de la Hollywood. Cariera ei a atins un moment de vârf în 2003 - 2004, când a jucat în filmele "Vinerea trăznită/ Freaky Friday" şi "Fete rele/ Mean Girls". Dar la vârsta de 20 de ani, Lohan mergea deja la întâlnirile Alcoolicilor Anonimi, iar stilul ei de viaţă petrecăreţ era descris pe larg de site-urile de ştiri mondene.

Linsday Lohan a recunoscut în 2007 că este dependentă de droguri şi de alcool şi s-a internat de trei ori în clinici de tratare a dependenţei. În luna mai a acestui an, justiţia americană i-a ordonat să poarte o brăţară de monitorizare a concentraţiei de alcool din sânge şi a fost din nou încarcerată, pentru că a lipsit de la şedinţele obligatorii de terapie.

Cel mai recent proiect cinematografic al său este un film despre starul porno al anilor 1970 Linda Lovelace, care ar fi trebuit să fie realizat în această vară.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lindsay Lohan s-a internat din nou într-o clinică de dezintoxicare.
 Vizualizări articol: 447 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lindsay Lohan s-a internat din nou într-o clinică de dezintoxicare0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei