Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 30 sep 2010 - Anul XV, nr. 230 (4521)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Claudia Schiffer va lansa o linie de articole vestimentare din caşmir

Top modelul Claudia Schiffer s-a asociat cu brandul german Iris von Arnim (IvA), specializat în tricotaje, pentru a lansa o linie de articole vestimentare confecţionate din caşmir, informează contactmusic.com.

"Am aşteptat mult timp pentru a găsi parteneriatul potrivit, iar acum mă consider foarte norocoasă că am găsit acest lucru, colaborând cu IvA. Avem aceleaşi valori şi sunt încântată că această companie a avut capacitatea de a interpreta corect viziunea mea artistică", a declarat modelul german.

Claudia Schiffer a declarat de mai multe ori în trecut că doreşte să îşi lanseze propria linie de articole vestimentare, precizând însă că va crea doar haine care să se potrivească stilului ei vestimentar.

"Am fost contactată de multe ori în ultimii 20 de ani (în acest scop, n.r.), dar momentul nu a fost niciodată potrivit. Acum, momentul este bine ales, însă va trebui să fac lucrurile foarte bine. Va trebui să creez acel tip de haine pe care mi-aş dori eu însămi să le port", a declarat Claudia Schiffer.

Claudia Schiffer, descoperită într-o discotecă din oraşul Düsseldorf din vestul Germaniei în 1987, a împlinit 40 de ani pe 25 august. Graţie compatriotului ei Karl Lagerfeld, directorul artistic al casei Chanel, Claudia Schiffer şi-a câştigat celebritatea pe plan mondial, după ce a devenit imaginea renumitei case de modă pariziene.

Claudia Schiffer este căsătorită de opt ani cu britanicul Matthew Vaugh, cu care are un fiu, Casper, în vârstă de şapte ani, şi două fiice - Clementine, în vârstă de cinci ani, şi Cosima Violet, născută în acest an pe 14 mai. Familia locuieşte în Marea Britanie, unde are o vilă la Londra şi o casă de vacanţă în comitatul Suffolk.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Claudia Schiffer va lansa o linie de articole vestimentare din caşmir.
 Vizualizări articol: 545 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Claudia Schiffer va lansa o linie de articole vestimentare din caşmir0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei