Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 30 sep 2010 - Anul XV, nr. 230 (4521)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Annie Lennox şi-a prezentat, la Londra, noul ei album ce conţine colinde de Crăciun

Annie Lennox şi-a prezentat, marţi, în clubul MusicRoom din Londra, noul ei album, ce conţine 11 colinde tradiţionale de Crăciun şi o piesă originală, informează billboard.com.

Albumul se intitulează "Christmas Cornucopia" şi reprezintă primul material discografic pe care artista britanică l-a produs în colaborare cu Universal Music Group. Annie Lennox a lansat cele mai multe dintre albumele ei precedente în colaborare cu casa de discuri Sony.

Clubul unde a avut loc prezentarea albumului a fost decorat cu brazi şi lumânări de Crăciun, iar invitaţii - reprezentanţi din industria muzicală britanică - au fost serviţi cu prăjituri tradiţionale. Cu această ocazie, Annie Lennox a cântat câteva colinde tradiţionale - "God Rest Ye Merry Gentlemen", "The First Noel", "The Holly and the Ivy" şi "Silent Night" -, câteva hituri ale grupului Eurythmics - "There Must Be an Angel (Playing With My Heart)", "Here Comes the Rain Again" şi "Sisters Are Doin' It for Themselves" -, dar şi două piese din cariera ei solo - "No More «I Love You's»" şi "Little Bird".

"Ştiu că e suprarealist să asculţi colinde de Crăciun în septembrie, dar eu am resimţit această atmosferă suprarealistă de-a lungul întregului an, deoarece am început să înregistrez aceste colinde încă din octombrie 2009", a declarat artista britanică.

"Christmas Cornucopia" reprezintă primul material discografic semnat Annie Lennox după precedentul album "Songs of Mass Destruction", ce a fost lansat în 2007 şi a ajuns pe poziţia a noua în topul Billboard 200 şi pe poziţia a şaptea în topul britanic. Albumul "Christmas Cornucopia" va fi lansat oficial pe 15 noiembrie în Marea Britanie şi pe 16 noiembrie în Statele Unite. În afara celor 11 colinde tradiţionale de Crăciun, discul conţine şi o piesă nouă compusă de Annie Lennox, intitulată "Universal Child", care va fi lansată şi în format single. Toate încasările obţinute de starul britanic cu ajutorul acestui single vor fi donate în beneficiul Annie Lennox Foundation care luptă împotriva maladiei SIDA.

Annie Lennox, în vârstă de 55 de ani, a devenit celebră în calitate de solistă a grupului The Eurythmics, a cărui piesă "Sweet Dreams" a ajuns pe prima poziţie în topurile muzicale din Statele Unite ale Americii în 1983.

Grupul pop Eurythmics, format în anii '80 de Lennox alături de Dave Stewart, nu s-a destrămat niciodată oficial, însă Lennox s-a distanţat de partenerul său muzical în anii '90, când a continuat cu succes o carieră solo.

Lennox şi Stewart s-au reunit în 1999, când au lansat albumul "Peace", urmat de un turneu.

Annie Lennox a fost desemnată "Femeia Păcii pe anul 2009", pentru angajamentul dovedit în lupta contra maladiei SIDA.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Annie Lennox şi-a prezentat, la Londra, noul ei album ce conţine colinde de Crăciun.
 Vizualizări articol: 389 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Annie Lennox şi-a prezentat, la Londra, noul ei album ce conţine colinde de Crăciun0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei