Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 28 sep 2010 - Anul XV, nr. 228 (4519)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Reprezentanta României a câştigat "Miss Bikini Queen of the Year International 2010” în China

Reprezentanta României la concursul "Miss Tourism Queen of the Year International 2010” din China, mureşeanca Adela Bocskor, a fost desemnată "Miss Bikini Queen of the Year International 2010”, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit unui comunicat transmis luni de organizatori, în urma desfăşurării concursului “Miss Tourism Queen of the Year International 2010”, din 25 septembrie, din China, Bocskor a primit titlul de "Miss Bikini Queen of the Year International 2010”, clasându-se în Top 20 din 80 de concurente prezente în concurs.

Marele premiu a fost obţinut de reprezentanta Coreei, în timp ce Indonezia a ocupat locul I, Cehia - locul II, China s-a clasat pe locul III şi Belarus pe IV.

“Ţinând cont de câştigarea acestui titlu de frumuseţe internaţional, Adela Bocskor este în acest moment mureşeanca cu cea mai mare performanţă în acest domeniu. Pe lângă titlul obţinut în acest concurs de nivel internaţional, Adela a fost remarcată şi de reprezentanţii a trei agenţii de modeling de prestigiu”, se arată în comunicat.

Potrivit acestuia, agenţia din România care o reprezintă pe Bocskor urmează să poarte negocieri în ceea ce priveşte semnarea unor contracte cu agenţiile internaţionale.

“Onoarea de a reprezenta România într-un concurs internaţional de un asemenea prestigiu şi reuşita de a aduce în ţară unul dintre titlurile acordate au făcut ca această experienţă să fie cu adevărat una de neuitat pentru mine, de departe cea mai frumoasă experienţă din viaţa mea. În timpul celor tre săptămâni de cantonament în China, am legat prietenii noi, din rândul concurentelor cu care am promis să ţinem legătura şi să ne vizităm după concurs, am avut şansa să cunosc foarte mulţi oameni din diferite ţări, am vizitat numeroase locuri turistice şi istorice extraordinare din China, am cunoscut un alt mod de viaţă, o altă lume şi o altă civilizaţie. Mă bucur enorm că am avut curajul să îmi încerc şansele când m-am înscris online pentru selecţia naţională, deoarece acum multe dintre lucrurile la care doar visam la un moment dat au devenit realitate, iar altele sunt pe cale de a se realizeze”, a declarat Bocskor.

Adela Bocskor are 23 de ani, are 1,74 metri înălţime, dimensiunile 90-60-90 şi, pe lângă activitatea de model, este sales manager în cadrul unei reprezentanţe auto din Târgu Mureş.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Reprezentanta României a câştigat "Miss Bikini Queen of the Year International 2010” în China.
 Vizualizări articol: 731 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Reprezentanta României a câştigat "Miss Bikini Queen of the Year International 2010” în China0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei