Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 27 sep 2010 - Anul XV, nr. 227 (4518)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Leonardo DiCaprio luptă pentru protejarea tigrilor indieni

Actorul Leonardo DiCaprio se va folosi de influenţa şi celebritatea sa pentru protejarea tigrului indian, o specie pe cale de dispariţie, potrivit unui responsabil al guvernului indian, citat de AFP.

Leonardo DiCaprio şi Jairam Ramesh, ministrul indian al Mediului, s-au întâlnit, recent, la New York, la o recepţie organizată de ONG-ul Coalition for Rainforest Nations (CfRN).

"Actorul s-a întâlnit cu ministrul şi i-a împărtăşit dorinţa sa de a juca un rol important în sensibilizarea opiniei publice în ceea ce priveşte situaţia tigrului indian", a declarat un reprezentant al ministerului, care a dorit să îşi păstreze anonimatul.

Potrivit aceleiaşi surse, actorul doreşte să meargă în India şi să ia parte la o campanie dedicată protejării acestei specii de tigru.

Premierul indian Manmohan Singh a înfiinţat, în urmă cu doi ani, o agenţie de luptă împotriva braconajului. Totuşi, în 2009, au fost ucişi 32 de tigrii indieni. Este interzis peste tot în lume vânătoarea acestei specii de tigru, dar blana, pielea şi ghearele sale sunt foarte apreciate în Asia pentru frumuseţea lor, dar şi pentru proprietăţile terapeutice.

Leonardo DiCaprio este unul dintre cei mai talentaţi actori de la Hollywood. A debutat devreme, fiind considerat în epocă un copil minune. Printre primele sale filme se numără "What's Eating Gilbert Grape" (1993), unde a jucat alături de Johnny Depp, şi "Jurnalul unui baschetbalist" (1995). A cunoscut un mare succes la public după ce a jucat în "Romeo şi Julieta", în 1996.

În ultima vreme, DiCaprio s-a specializat în biografii ale unor mari personalităţi. Astfel, el a jucat rolul pionierului aviaţiei Howard Hughes, în "Aviatorul", care i-a adus, în 2005, a doua dintre cele trei nominalizări la premiile Oscar. De asemenea, el ar putea juca în curând rolul celui de-al 26-lea preşedinte al Statelor Unite ale Americii, Theodore Roosevelt. În plus, el ar putea produce un film despre scriitorul britanic Ian Fleming, celebrul creator al lui James Bond, care a avut o viaţă la fel de interesantă ca a personajului său.

Actorul a mai jucat în "Cârtiţa" (2006) şi "Shutter Island" (2010), regizat de Marin Scorsese şi lansat la începutul acestui an.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Leonardo DiCaprio luptă pentru protejarea tigrilor indieni.
 Vizualizări articol: 416 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Leonardo DiCaprio luptă pentru protejarea tigrilor indieni0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei