Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 24 sep 2010 - Anul XV, nr. 225 (4516)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Kristen Stewart, starul francizei "Twilight", ar putea interpreta rolul unei prostituate

Actriţa americană Kristen Stewart, devenită celebră pentru rolul Bella Swan din franciza "Twilight", ar putea juca rolul unei prostituate în lungmetrajul "Little America", informează allocine.fr.

Din distribuţia acestui proiect cinematografic ar putea face parte şi actorul Josh Brolin. Filmul este produs de Brian Grazer şi Ron Howard, pe baza unui scenariu scris de Peter Craig, scenaristul thrillerului "Oraşul/ The Town", în care Ben Affleck este regizor şi protagonist.

După ce a interpretat rolul unei dansatoare de striptease în drama "Welcome to the Rileys", Kristen Stewart are toate şansele să continue în acelaşi regim trash.

Potrivit site-ului Pajiba, eroina din "Twilight" este interesată de rolul din "Little America", în care va interpreta o prostituată fugară, ce se ascunde după ce l-a ucis din greşeală pe şeful undei bande. Tânăra va fi ajutată de un şofer de camion care transportă o substanţă mortală, iar acest personaj ar putea fi interpretat de Josh Brolin.

Kristen Stewart participă în această perioadă la filmările pentru lungmetrajul "Pe drum", o ecranizare a romanului scris de Jack Kerouac, în regia lui Walter Salles.

Cel de-al treilea film al francizei, "Saga Amurg: Eclipsa", a fost lansat în această vară şi îi are în distribuţie pe Robert Pattinson, în rolul vampirului Edward Cullen, Kristen Stewart, în rolul iubitei acestuia, Bella Swan, şi pe Taylor Lautner, în rolul vârcolacului Jacob Black.

Primele două lungmetraje din această franciză de succes - "Amurg", de Catherine Hardwicke, şi "Saga Amurg: Lună Nouă", în regia lui Chris Weitz - au obţinut împreună încasări de 1,08 miliarde de dolari. Franciza "Amurg/ Twilight" are la bază volumele scrise de Stephenie Meyer - "Amurg" şi continuările "Lună Nouă", "Eclipsa" şi "Zori de Zi" -, vândute în peste 100 de milioane de copii pe plan mondial, potrivit editurii britanice Little, Brown Book Group.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Kristen Stewart, starul francizei "Twilight", ar putea interpreta rolul unei prostituate.
 Vizualizări articol: 467 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kristen Stewart, starul francizei "Twilight", ar putea interpreta rolul unei prostituate0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei