Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 23 sep 2010 - Anul XV, nr. 224 (4515)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Anthony Hopkins susţine că este în cea mai bună formă fizică, după ce a slăbit 34 de kilograme

Actorul Anthony Hopkins, în vârstă de 73 de ani, a declarat într-un interviu recent că este în cea mai bună formă fizică, după ce a devenit un "obsedat al stilului de viaţă sănătos" şi a slăbit 34 de kilograme în doi ani, informează express.co.uk.

Actorul britanic susţine că cea de-a treia lui soţie, columbianca Stella Arroyave, l-a ajutat, începând din 2008, să adopte un stil de viaţă sănătos.

Anthony Hopkins a mărturisit cu această ocazie că, în trecut, devenise dependent de mâncărurile cu un conţinut mare de grăsimi, însă în prezent urmează o dietă strictă, din care, potrivit unor surse din presa internaţională, ar lipsi produsele pe bază de carne.

"Eram dependent de pâine, dulciuri şi alte nimicuri. Îmi plăceau toate lucrurile rele", a declarat actorul.

Hopkins a declarat că în prezent preferă să ducă o viaţă simplă, guvernată de un regim alimentar sănătos şi multe exerciţii fizice, deşi pierderea lui în greutate a fost la început atât de spectaculoasă, încât el însuşi a fost foarte surprins.

Imagini din 2008 şi 2009 cu actorul britanic arătând foarte slăbit au generat o serie de zvonuri despre sănătatea acestuia, însă Hopkins susţine că acum se află în cea mai bună formă fizică din viaţa sa.

În vârstă de 73 de ani, el a declarat pentru cotidianul New York Post: "Soţia mea nu este un dictator, însă mi-a spus că trebuie să respect un anumit regim. Merg la sală şase zile pe săptămână, practic mersul pe jos, trăiesc cu 800 de calorii pe zi. Fără paste. Fără felul doi. Mănânc uneori un sandvici. Acum sunt un obsedat al stilului de viaţă sănătos. Am slăbit prea mult, 34 de kilograme în doi ani. Însă m-am îngrăşat din nou, puţin, în Europa (la filmările pentru "You Will Meet a Tall Dark Stranger", regizat de Woody Allen), la începutul acestui an".

Din cauza dietei stricte pe care o ţine, cele mai multe dintre hainele actorului nu i se mai potrivesc, iar acesta le-a donat unor organizaţii de caritate.

Anthony Hopkins, câştigător al unui premiu Oscar pentru rolul din "Tăcerea mieilor" (1991), a putut fi văzut recent pe marile ecrane în filmul "Alfred Hitchcock and the Making of Psycho" (2008). Veteranul actor urmează să apară alături de Keira Knightley şi Gwyneth Paltrow într-o adaptare cinematografică a "Regelui Lear". Alte proiecte ale sale sunt "The Wolfman", alături de Benicio Del Toro, dar şi mult aşteptatul film al lui Woody Allen, intitulat "You Will Meet A Tall Dark Stranger", alături de Naomi Watts şi de Josh Brolin.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Anthony Hopkins susţine că este în cea mai bună formă fizică, după ce a slăbit 34 de kilograme.
 Vizualizări articol: 408 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Anthony Hopkins susţine că este în cea mai bună formă fizică, după ce a slăbit 34 de kilograme0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei