Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 21 sep 2010 - Anul XV, nr. 222 (4513)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Susan Boyle, inclusă de trei ori în Guinness World Records

Cântăreaţa scoţiană Susan Boyle, devenită celebră după apariţiile sale în emisiunea de televiziune "Britain's Got Talent", a stabilit trei recorduri muzicale şi a fost înscrisă în Guinness World Records, informează dailymail.co.uk.

Cântăreaţa scoţiană a declarat că este o "adevărată onoare" să apară în celebra carte a recordurilor.

"Obişnuiam să citesc această carte atunci când eram fetiţă. Nu am visat niciodată că într-o bună zi voi figura şi eu în Guinness Book of Records. Tot ce am vrut eu a fost doar să cânt. E într-adevăr ceva extraordinar", a declarat artista.

Albumul ei de debut, intitulat "I Dreamed A Dream", a fost desemnat cel mai rapid vândut material discografic al unei cântăreţe britanice şi a înregistrat cele mai mari vânzări în prima săptămână pentru un album lansat de un artist britanic debutant.

Acest material discografic s-a vândut în 411.820 de copii în prima săptămână, în Marea Britanie, depăşind cu aproape 50.000 de copii precedentul record, stabilit în 2006 de grupul Arctic Monkeys, cu "Whatever People Say I Am, That's What I'm Not".

Susan Boyle a fost desemnată, totodată, persoana cea mai în vârstă al cărei album de debut a ajuns pe prima poziţie în topul britanic. Cântăreaţa scoţiană avea 48 de ani în momentul în care materialul "I Dreamed A Dream" a ajuns în fruntea topului britanic, doborând precedentul record stabilit, în 1998, de Jane McDonald, care avea pe atunci 35 de ani.

Alţi cântăreţi incluşi în Guinness World Records sunt Tom Jones, desemnat cel mai în vârstă artist care a avut un single ajuns nr. 1, şi Lady Gaga, desemnată femeia care a generat cele mai multe căutări pe internet.

Susan Boyle, o scoţiană casnică în vârstă de 49 de ani, a ieşit din anonimat în aprilie 2009, cu ocazia emisiunii de televiziune "Britain's Got Talent". Deşi s-a clasat pe locul al doilea în finală, Susan Boyle a devenit un adevărat star, mai întâi pe YouTube, iar apoi în toată lumea. Aproape 100 de milioane de internauţi au dorit să vadă clipul postat pe internet în care această femeie de aproape 50 de ani, cu o prezenţă fizică departe de alura unui star, dar cu o "voce de înger", a interpretat remarcabil câteva partituri din musicalul "Les Miserables".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Susan Boyle, inclusă de trei ori în Guinness World Records.
 Vizualizări articol: 439 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Susan Boyle, inclusă de trei ori în Guinness World Records0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei