Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 21 sep 2010 - Anul XV, nr. 222 (4513)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Cântăreaţa Monica Anghel s-a căsătorit cu iubitul ei, Gughi

Cântăreaţa Monica Anghel, care a născut recent un băieţel, s-a căsătorit cu iubitul ei, Gughi, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

Cântăreaţa Monica Anghel a născut, vineri, 10 septembrie, în jurul orei 8.00, un băieţel, care a primit numele de Aviv Alexandru, a anunţat la momentul respectiv artista pe site-ul ei, unde a ţinut un jurnal de sarcină.

Luni dimineaţă, Monica Anghel a vorbit despre familia ei la matinalul "Deşteptarea" de la Europa FM, pe care-l prezintă împreună cu Bogdan Miu.

Pentru prima dată după ce l-a născut pe micuţul Aviv Alexandru, Monica Anghel a intrat în direct şi a povestit cum i s-a schimbat viaţa de când a devenit mamă.

"A fost o operaţie grea şi consider că m-am recuperat destul de repede. Vineri dimineaţă am făcut cezariana, iar sâmbătă, la ora 4.00, m-am ridicat din pat singură. Personalul din spitalul Elias se aştepta probabil să fiu o fiţoasă şi au fost plăcut surprinşi să vadă că sunt un om normal, care respectă absolut tot ce îi este recomandat după naştere", a explicat artista.

Totodată, Monica Anghel a spus că s-a căsătorit cu iubitul ei, Gughi, înainte de naşterea copilului lor.

"Da, este adevărat faptul că eu şi Gughi ne-am căsătorit, înainte de naştere. Am fost luată prin surprindere, Gughi s-a ocupat de tot, a venit într-o zi acasă cu inel de logodnă, cu verighete, cu tot. M-a convins să fac acest pas tocmai pentru că nu a trebuit decât să mă prezint", a glumit vedeta, care a precizat că a făcut acest pas înainte de venirea pe lume a lui Aviv, pentru că i s-a părut normal să urmeze această cale creştinească. "A fost un eveniment intim, am avut alături de noi familia şi câţiva prieteni apropiaţi", a mai spus cântăreaţa.

Ea a precizat că este norocoasă că se poate baza pe ajutorul mamei ei, dar şi al soţului, care îi sunt alături şi o ajută să aibă grijă de copil. "În ochii lui Gughi văd fericire, observ că indiferent cât de obosit ar fi, când se apropie de bebeluş, îi trec toate. Învăţăm împreună să avem grijă de el. Acum a început să aibă colici, dar îi punem picături în lapte şi îi mai alinăm disconfortul cu o batistă fierbinte sau o mână caldă ţinută pe burtică", a explicat mămica.

Naşul copilului va fi fratele cântăreţei, Alexandru, după cum a mai spus artista.

Aviv Alexandru este primul copil al cântăreţei în vârstă de 39 de ani. Ea are o relaţie de peste un an cu actualul ei soţ, Gughi.

Cântăreaţa a fost căsătorită şi cu medicul chirurg Andrei Carandino, de care a divorţat în 2005, după 11 ani de mariaj.

Monica Anghel prezintă, împreună cu Bogdan Miu, emisiunea "Deşteptarea" la postul de radio Europa FM. Cunoscută cântăreaţă, Monica Anghel este şi câştigătoarea din 1996 a concursului Cerbul de Aur. De asemenea, ea a reprezentat de două ori România la Eurovision - în 1996, alături de formaţia Sincron, şi în 2002, împreună cu Marcel Pavel.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cântăreaţa Monica Anghel s-a căsătorit cu iubitul ei, Gughi.
 Vizualizări articol: 350 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Cântăreaţa Monica Anghel s-a căsătorit cu iubitul ei, Gughi5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei