Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 21 sep 2010 - Anul XV, nr. 222 (4513)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Adela Popescu va concura în noul sezon al emisiunii "Dansez pentru tine"

Adela Popescu, actriţa din telenovela "Iubire şi onoare", de la Acasă, va concura în cel de-al zecelea sezon al emisiunii "Dansez pentru tine", care va începe la jumătatea lunii octombrie, la Pro TV, informează postul de televiziune.

Cu un look nou, foarte sexy, Adela Popescu a acceptat propunerea de a participa în noua competiţie a visurilor atât din plăcerea de a dansa, cât şi din bucuria gândului că ar putea schimba în bine destinul unui om necăjit. "Este pentru prima oară când simt că tot ce am acumulat în aceşti ani de muncă poate fi în mod real util cuiva", a declarat actriţa.

Adela va intra cu dedicare într-o lume pe care a urmărit-o cu atenţie până acum şi pe care a admirat-o atât din culise, cât şi din faţa televizorului. "Realmente sunt fan al emisiunii «Dansez pentru tine», iar în pauzele de masă dintre filmări invariabil eram în platoul unde se făceau repetiţiile pentru emisiune. Admiraţia este şi mai mare ştiind cât de mult se munceşte pentru acei oameni care luptă pentru o viaţă mai bună", a spus Adela Popescu.

Îndrăgostită de mică de muzică şi dans, Adela a participat alături de fratele ei în calitate de spectator la toate competiţiile importante de dans sportiv din România şi, chiar dacă nu a urmat niciodată cursuri profesioniste, simte că şi-ar putea exprima foarte bine creativitatea prin dans.

Chiar dacă promite să-şi canalizeze întreaga atenţie şi energie în lupta pentru transformarea visului partenerului său în realitate, Adela are mari emoţii la toate stilurile de dans din concurs: "Mi-e frică de toate dansurile, însă prefer să nu mă gândesc la asta, nu mi se pare constructiv. Mai importantă este determinarea mea şi echipa perfectă pe care sper să o fac împreună cu coregraful şi partenerul meu".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Adela Popescu va concura în noul sezon al emisiunii "Dansez pentru tine".
 Vizualizări articol: 740 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Adela Popescu va concura în noul sezon al emisiunii "Dansez pentru tine"0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei