Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 20 sep 2010 - Anul XV, nr. 221 (4512)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Michael Douglas şi Catherine Zeta-Jones îşi vor reînnoi jurămintele de credinţă în noiembrie

Actorul american Michael Douglas, diagnosticat recent cu cancer la gât, şi soţia sa, actriţa Catherine Zeta-Jones, îşi vor reînnoi jurămintele de credinţă în luna noiembrie, la New York, informează express.co.uk.

Ceremonia, care va marca împlinirea a zece ani de la nunta cuplului, va fi urmată de o petrecere somptuoasă, organizată la Plaza Hotel din New York, unde cei doi actori s-au căsătorit în anul 2000.

"Michael este foarte slăbit în urma şedinţelor de chimioterapie şi radioterapie, însă e hotărât să facă acest lucru. A plâns atunci când Catherine i-a sugerat să îşi reînnoiască jurămintele de credinţă şi consideră că această ceremonie este o expresie minunată a iubirii lor. Michael este un luptător şi şi-a promis lui însuşi să fie suficient de puternic pentru această a doua zi importantă din viaţa cuplului", a declarat unul dintre prietenii starului american.

Michael Douglas, în vârstă de 65 de ani, a fost diagnosticat în luna august cu cancer la gât. Actorul american a declarat la începutul lunii septembrie, în timpul emisiunii de televiziune moderată de David Letterman, că şi-a păstrat optimismul, deşi boala se află în cel mai avansat stadiu al ei (stadiul IV).

Cancerul în stadiul IV s-a răspândit în organism foarte departe de tumoarea originală şi, de obicei, este imposibil de tratat.

Potrivit National Cancer Institute, pacienţii care suferă de cancer cerebral sau cancer al gâtului în stadiul IV apelează, de regulă, la intervenţii chirurgicale, radioterapie şi chimioterapie.

În cazul în care radioterapia şi chimioterapia nu vor fi eficiente, Michael Douglas va trebui să fie operat şi va suporta o laringectomie parţială sau totală. În urma unei astfel de operaţii, actorul american ar putea avea o voce schimbată sau ar putea să îşi piardă vocea complet.

De-a lungul unei cariere de peste patru decenii, Michael Douglas a câştigat două premii Oscar, unul în calitate de producător al filmului "Zbor deasupra unui cuib de cuci", împreună cu Saul Zaentz, în 1976, iar celălalt pentru rolul magnatului din lumea finanţelor Gordon Gekko din filmul "Wall Street", regizat de Oliver Stone. De altfel, actorul american şi-a reluat acest rol într-un nou film, intitulat "Wall Street: Banii sunt făcuţi să circule/ Wall Street: Money Never Sleeps", care a avut premiera internaţională în mai, la Festivalul de la Cannes.

Actorul american intenţionează, de altfel, să fie prezent la premiera de la Los Angeles a acestui film, care va avea loc luni.

Michael Douglas a apărut în numeroase lungmetraje, precum "Idilă pentru o piatră preţioasă" şi "Wonder Boys", însă rolul care l-a propulsat a fost cel al inspectorului de poliţie Steve Keller, pe care l-a interpretat în cele 98 de episoade ale serialului de televiziune "Străzile din San Francisco", difuzat de postul ABC între anii 1972 - 1976.

Douglas a primit, totodată, premiul pentru întreaga carieră din partea Institutului de Film American, în 2009, dar şi un premiu Cesar onorific, în 1998, şi un Glob de Aur pentru întreaga activitate, în 2004. De asemenea, Michael Douglas a primit titlul de Mesager al Păcii din partea Organizaţiei Naţiunilor Unite, în anul 1998.

Michael Douglas este fiul actorului Kirk Douglas şi al Dianei Dill şi este căsătorit cu actriţa galeză Catherine Zeta-Jones, cu care are doi copii - Dylan, în vârstă de zece ani, şi Carys, în vârstă de şapte ani.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Michael Douglas şi Catherine Zeta-Jones îşi vor reînnoi jurămintele de credinţă în noiembrie.
 Vizualizări articol: 414 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Michael Douglas şi Catherine Zeta-Jones îşi vor reînnoi jurămintele de credinţă în noiembrie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei