Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 20 sep 2010 - Anul XV, nr. 221 (4512)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Angelina Jolie, sfătuită de Clint Eastwood să se odihnească mai mult

Renumitul actor şi regizor american Clint Eastwood a sfătuit-o pe Angelina Jolie, cu care a colaborat la drama "Schimbul/ Changeling", să doarmă şi să se odihnească mai mult în această perioadă, în care actriţa americană va debuta în calitate de regizor, informează people.com.

"Sfatul meu pentru ea: să doarmă mai mult decât actorii", a declarat Clint Eastwood într-un interviu acordat revistei People, cu ocazia premierei celui mai recent lungmetraj al său - "Hereafter" - la Festivalul Internaţional de Film de la Toronto. "Şi să aibă un bun management - să ştii ce vrei şi să ştii ceea ce cauţi şi să cum să obţii acel lucru", a declarat venerabilul cineast american în vârstă de 80 de ani.

Angelina Jolie, în vârstă de 35 de ani, este totodată producătoarea şi scenarista acestui film, despre care presa internaţională a afirmat că va fi o dramă despre războiul din Bosnia. Deşi se pare că actriţa americană va avea extrem de multe responsabilităţi, Clint Eastwood a declarat că nu are niciun dubiu că Angelina Jolie va reuşi şi va crea o capodoperă.

"Este o femeie frumoasă foarte inteligentă. Ştiu deja că se va descurca minunat. Nu am discutat cu ea despre acest film în particular, dar ştiu că este o persoană greu de oprit. Are o bună etică profesională şi este foarte deşteaptă. Abia aştept să văd filmul ei", a adăugat Eastwood.

Actriţa a anunţat că va regiza şi va juca într-un film a cărui acţiune se petrece în timpul războiului din Bosnia (1992 - 1995), într-o declaraţie dată publicităţii, în luna august, de Înaltul Comisariat pentru Refugiaţi din cadrul ONU (ICNUR), organizaţie pentru care Jolie este ambasadoare a bunăvoinţei. Filmările ar urma să înceapă în această toamnă.

Pelicula va spune povestea unui cuplu de îndrăgostiţi, care se întâlnesc înainte de izbucnirea războiului, şi va ilustra totodată impactul conflictului armat asupra relaţiei lor.

Angelina Jolie este una dintre actriţele cel mai bine plătite de la Hollywood, cu venituri de 20 de milioane de dolari câştigate în ultimele 12 luni, potrivit revistei Forbes. Actriţa, care a fost nominalizată pentru a doua oară la premiile Oscar în februarie 2009, pentru rolul din "Schimbul/ Changeling", regizat de Clint Eastwood, are o relaţie de mai mulţi ani cu actorul Brad Pitt, alături de care a şi jucat în "Dl. & Dna. Smith". Jolie a devenit celebră graţie rolului principal din franciza "Lara Croft", a jucat în multe producţii cu succes la public, dar a câştigat şi premiul Oscar pentru rol secundar, în 2000, cu rolul din "Tinereţe furată/ Girl, Interrupted".

Clint Eastwood, născut în 1930, a câştigat cinci premii Oscar ca actor, regizor şi producător. Şi-a început cariera de actor jucând în câteva producţii neînsemnate ale studiourilor Universal, dar primele succese le-a avut în filmele western regizate de Sergio Leone: "Pentru un pumn de dolari" (1964), "Pentru câţiva dolari în plus" (1965) şi "Cel bun, cel rău, cel urât" (1966). Filmele sale au fost apreciate de critici şi de public, cele mai mari succese înregistrându-le cu producţiile "Necruţătorul" (1992), "În bătaia puştii" (1993), "Podurile din Madison County" (1995), "O fată de milioane" (2004), "Scrisori din Iwo Jima" (2006) şi "Steaguri pline de glorie" (2006). "Gran Torino", lungmetraj în care Eastwood a fost şi interpret, este cel mai de succes film al acestuia din punct de vedere al încasărilor, cu 260,5 milioane de dolari la nivel mondial. Celebrul regizor american a finalizat anul trecut lungmetrajul "Invictus", o peliculă despre Nelson Mandela, care a avut premiera pe 11 decembrie 2009.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Angelina Jolie, sfătuită de Clint Eastwood să se odihnească mai mult.
 Vizualizări articol: 627 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Angelina Jolie, sfătuită de Clint Eastwood să se odihnească mai mult5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei