Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 18 sep 2010 - Anul XV, nr. 220 (4511)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ashton Kutcher, acuzat de infidelitate

Actorul Ashton Kutcher, căsătorit cu actriţa Demi Moore, a fost acuzat de tabloidul american Star că a avut o aventură cu o tânără din Hollywood, aceasta fiind a doua acuzaţie de infidelitate la adresa lui în decurs de o lună, informează accesshollywood.com.

Potrivit tabloidului Star, Brittney Jones susţine că l-a cunoscut pe Ashton Kutcher în luna iulie, în clubul Lucky Strike Lanes din Hollywood. Tânăra pretinde că i-ar fi strecurat actorului un şerveţel ce conţinea numărul ei de telefon şi că, după câteva zile, ar fi întreţinut raporturi sexuale cu Ashton Kutcher în reşedinţa acestuia din Los Angeles.

"M-am simţit foarte bine în braţele lui. A fost tandru şi drăguţ - nu a fost vorba de o simplă partidă sexuală la întâmplare", a declarat Brittney Jones.

Pe 24 iulie, actorul american a postat pe Twitter o fotografie a clubului de bowling Lucky Strike Lanes, însoţită de textul "I'm feeling a 300..." (Simt că voi marca un scor de 300...).

Joi, Marty Singer, avocatul actorului, a declarat pentru Access Hollywood: "Revista Star continuă să publice minciuni despre Ashton Kutcher şi despre multe alte vedete. Nu este pentru prima şi nici pentru ultima oară când publicaţia are o astfel de atitudine".

Un purtător de cuvânt din partea tabloidului a declarat: "Revista Star susţine povestea pe care a publicat-o".

După apariţia primului articol despre infidelitatea actorului, în care revista Star susţinea că Ashton Kutcher ar fi fost surprins în timp ce săruta o tânără blondă în restaurantul Madeo din Los Angeles, avocatul starului american a declarat că această informaţie este "o minciună sfruntată" şi i-a cerut publicaţiei "să retracteze ceea ce a scris şi să îşi ceară scuze".

Actorul a vorbit şi el despre acel prim articol, declarând pe Twitter: "Cred că atunci când revista Star afirmă că sunt infidel se poate vorbi despre defăimare. Sper că avocaţii mei vor fi de acord cu acest lucru.... Pentru editorii revistei Star: nu apăraţi libertatea presei atunci când scrieţi articole de ficţiune".

La rândul ei, Demi Moore i-a răspuns soţului ei tot printr-un mesaj pe platforma de micro-blogging Twitter, în care a declarat: "Excelent punct de vedere, iubitule!".

Ashton Kutcher, în vârstă de 31 de ani, starul serialului "That 70's Show" şi prezentatorul şi producătorul emisiunii TV "Punk'd", este, din 2005, soţul actriţei Demi Moore, în vârstă de 47 de ani.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ashton Kutcher, acuzat de infidelitate.
 Vizualizări articol: 575 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Ashton Kutcher, acuzat de infidelitate5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei