Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 16 sep 2010 - Anul XV, nr. 218 (4509)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Gwen Stefani, pe lista celor mai bine îmbrăcate femei din lume

Cântăreaţa Gwen Stefani, actriţa Zoe Saldana şi iubita prinţului William, Kate Middleton, apar pe lista din 2010 a celor mai bine îmbrăcate femei din lume, întocmită anual de editorii revistei People, informează Reuters.

Actriţa Zoe Saldana, care a interpretat rolul unei extraterestre cu pielea albastră în "Avatar", filmul lui James Cameron, se află în fruntea acestei liste. Zoe Saldana, în vârstă de 32 de ani, a fost numită "Red Carpet Queen" de editorii revistei People, pentru graţia ei, bunul gust şi pentru simţul umorului.

Cântăreţele Gwen Stefani şi Rihanna ocupă următoarele două poziţii în această listă, care nu este alcătuită sub forma unui clasament. Actriţele Jennifer Aniston, Jessica Alba şi Diane Kruger figurează şi ele pe această listă.

Lea Michele, în vârstă de 24 de ani, care interpretează rolul tinerei Rachel Berry în show-ul muzical de televiziune "Glee", a fost desemnată "The Newbie" în lista din 2010, fiind lăudată pentru combinaţiile curajoase de culori (roşu-stacojiu şi verde-smarald) pe care le-a purtat pe covorul roşu.

Kate Middleton, iubita în vârstă de 28 de ani a prinţului William, al doilea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, a fost numită "Princess in Waiting", fiind apreciată pentru faptul că reprezintă întotdeauna o apariţie "şic şi rafinată".

Actriţa Diane Kruger, în vârstă de 34 de ani, care a interpretat rolul unui agent dublu în filmul "Ticăloşi fără glorie" regizat de Quentin Tarantino, a fost numită "Runway Renegade", stârnind admiraţia editorilor revistei People pentru faptul că se machiază întotdeauna singură şi că pune stilul şi eleganţa înaintea confortului personal cu ocazia galelor la care participă.

Editorii revistei People au alcătuit şi o listă a celor mai puţin glorioase momente din punct de vedere vestimentar, în care figurează prezenţele pe covorul roşu mai puţin inspirate ale Ritei Wilson, soţia actorului Tom Hanks, dar şi a celebrei Sharon Stone.

În opinia revistei People, sinuciderea designerului britanic Alexander McQueen, ceremonia de nuntă care a costat câteva milioane de dolari a lui Chelsea Clinton şi coafura neglijentă, ciufulită şi cu breton a tânărului cântăreţ canadian Justin Bieber reprezintă cele mai memorabile momente ale anului din punct de vedere stilistic.

Lista celor mai bine îmbrăcate femei din lume este compusă anul acesta din: Zoe Saldana - The Red Carpet Queen, Gwen Stefani - The Hip Mom, Rihanna - The Daring Diva, Diane Kruger - The Runway Renegade, Lea Michele - The Newbie, Olivia Palermo - The Uptown Girl, Jessica Alba - The Mix Master, Jennifer Aniston - The American Classic, Rachel Bilson - The Denim Darling, Kate Middleton - The Princess in Waiting.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gwen Stefani, pe lista celor mai bine îmbrăcate femei din lume.
 Vizualizări articol: 486 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gwen Stefani, pe lista celor mai bine îmbrăcate femei din lume0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei