Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 15 sep 2010 - Anul XV, nr. 217 (4508)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Penelope Cruz este însărcinată în patru luni şi jumătate

Penelope Cruz este însărcinată în patru luni şi jumătate şi va deveni mamă, pentru prima oară, la începutul anului viitor, a anunţat, marţi, agentul de presă al actriţei spaniole, punând astfel capăt speculaţiilor despre sarcina artistei care circulau încă de la începutul verii, informează AFP.

"Penelope Cruz este însărcinată în patru luni şi jumătate. În acest moment, ea se află în drum spre Londra, unde filmările pentru lungmetrajul «Piraţii din Caraibe 4» sunt pe punctul de a se încheia", se afirmă în comunicatul emis de agentul de presă al actriţei spaniole.

Zvonurile despre sarcina actriţei circulau încă de la căsătoria secretă a acesteia cu actorul spaniol Javier Bardem, celebrată în luna iulie.

Cei doi s-au cunoscut cu ocazia filmărilor pentru lungmetrajul "Jamón, Jamón", de Bigas Luna, în 1992, şi au jucat împreună în 2008, în filmul regizat de Woody Allen "Vicky Cristina Barcelona", care i-a adus actriţei spaniole, în anul următor, un premiu Oscar.

Javier Bardem - nominalizat la Oscar în 2001 la categoria cel mai bun actor pentru rolul "Viaţa şi epoca lui Reinaldo Arenas/ Before Night Falls" (2000) - a obţinut prestigioasa statuetă în 2007, pentru rolul din "Nu există ţară pentru bătrâni/ No country for old men", regizat de fraţii Joel şi Ethan Coen.

În 2010, Javier Bardem a primit premiul pentru interpretare masculină la Festivalul de la Cannes, pentru rolul din filmul "Biutiful" al regizorului Alejandro González Iñárritu.

Penelope Cruz este cunoscută ca fiind muza regizorului spaniol Pedro Almodovar. Ea a devenit celebră cu rolul din filmul "Totul despre mama mea", pe care mentorul său l-a lansat în 1999. Ea a fost nominalizată la premiile Oscar în 2007, pentru rolul din "Volver", tot sub semnătura lui Almodovar. Printre filmele în care a mai jucat se numără "Belle Epoque" (1992), "Deschide ochii" (1997), "Femeia mereu deasupra" (2000) şi "Nu te mişca" (2004). A primit Oscarul pentru cel mai bun rol secundar feminin în 2009, pentru "Vicky Cristina Barcelona", de Woody Allen, şi a fost nominalizată anul acesta la aceeaşi categorie, pentru prestaţia sa din musicalul "Nine".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Penelope Cruz este însărcinată în patru luni şi jumătate.
 Vizualizări articol: 384 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Penelope Cruz este însărcinată în patru luni şi jumătate0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei