Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 13 sep 2010 - Anul XV, nr. 215 (4506)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Nicoleta Luciu a împlinit 30 de ani

Nicoleta Luciu, interpreta Sorayei din telenovela "Iubire si onoare", ce va avea marea premieră Acasă pe 20 septembrie, a împlinit, ieri, 30 de ani, şi îşi petrece ziua de naştere alături de familie şi de prieteni, informează un comunicat.

"Anul acesta am ales să merg la prietena mea, Luminiţa, în Buftea. Ne-am gândit noi încă de anul trecut să facem un grătar şi o petrecere câmpenească, că o dată-n viaţă faci 30 de ani. Cel mai fericit a fost cel mic, Zsolt, fericit că are cu cine să se joace, dar şi că mama lui a primit foarte multe cadouri", povesteşte Nicoleta.

Cel mai frumos dar a venit de la fiul ei, Zsolt: "De la începutul săptămânii îl duc pe Zsolt la grădiniţă. Îi place foarte mult şi, joi dimineaţă, am avut surpriza, când plecam de la grădiniţă, să-l aud pe fiul meu că strigă după mine şi-mi spune «bye-bye». Semăna mai mult cu «bau-bau», dar am realizat că-şi ia «la revedere» în engleză. Am fost cea mai fericită mămică din lume".

Cadourile din partea celui mic nu s-au oprit aici. "Vineri după amiaza, când l-am luat de la grădi, Zsolt mi-a arătat un desen, erau de fapt degetele lui colorate puse pe o hârtie albă pentru că nu ştie, încă, să mânuiască pensula. Doamna educatoare mi-a spus că este primul lui cadou pentru mine şi l-am pus la panoul cu creaţiile lor artistice. Nu cred că mi-aş putea dori un dar mai frumos", spune emoţionată Nicoleta.

Nicoleta şi-a propus astăzi să mănânce din bunătăţile de pe grătar şi să guste din tort. "Nu vreau să îmi refuz nimic astăzi, totul arată foarte bine încât voi gusta câte puţin din toate. Tortul este delicios şi îmi va face plăcere să ciocnesc cu cei dragi un pahar de şampanie pentru copii", adaugă Nicoleta.

Nicoleta Luciu poate fi urmărită, din 20 septembrie de la 20.30, Acasă, în telenovela "Iubire şi onoare".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nicoleta Luciu a împlinit 30 de ani.
 Vizualizări articol: 882 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Nicoleta Luciu a împlinit 30 de ani5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei