Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 10 sep 2010 - Anul XV, nr. 213 (4504)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Katie Holmes spune că nu este pregătită pentru al doilea copil

Actriţa Katie Holmes, soţia lui Tom Cruise, a declarat într-un interviu recent că nu se simte pregătită pentru un al doilea copil, pentru că vrea să-şi concentreze atenţia asupra fiicei sale, Suri, informează people.com.

Katie Holmes, care în prezent îşi promovează cel mai recent film al său, "The Romantics", şi filmează pentru producţia de televiziune "The Kennedys", unde va juca rolul lui Jacqueline Kennedy, îşi găseşte totuşi timp să petreacă alături de familia sa. Dar ca să reziste în acest ritm, ea a decis să nu mai facă cel de-al doilea copil.

"Poate în câţiva ani, însă acum vreau să mă asigur că sunt alături trup şi suflet de Suri", a spus Katie Holmes în interviul care va fi publicat în ediţia din octombrie a revistei Marie Claire. "Sunt cea mai mică dintre surorile mele - următoarea este cu cinci ani mai mare, iar cea de-a doua soră, cu nouă ani mai mare -, deci am fost tratată cam ca un copil unic şi mi-a plăcut. Mi-a plăcut să profit de toată atenţia mamei mele şi, câteodată, cred că încă mai fac asta", a spus Holmes.

În ceea ce priveşte relaţia cu Tom Cruise, aceasta nu şi-a pierdut din farmec. "Este excitant. Tom este la fel de măreţ acasă ca şi pe marele ecran. Este foarte pasionat de orice face. Când petrece timpul ca un tată se implică total. Este motivant şi amuzant. Este o viaţă uimitoare, dar mereu ne reamintim unul celuilalt cât de norocoşi suntem".

Katie Holmes, în vârstă de 32 de ani, şi Tom Cruise, în vârstă de 48 de ani, s-au cunoscut în aprilie 2005, sunt căsătoriţi de patru ani şi au împreună o fetiţă, Suri.

Katie Holmes s-a făcut remarcată în serialul de televiziune pentru adolescenţi "Dawson's Creek". Holmes, care a mai jucat în lungmetrajul "Batman - Începuturi/ Batman Begins" din 2005, filmează în prezent pentru miniseria TV inspirată din viaţa fostei soţii a preşedintelui american John F. Kennedy.

Tom Cruise, starul francizei "Misiune: Imposibilă", a lansat pe marile ecrane, la începutul lui 2009, filmul "Operaţiunea Valkyrie". El traversează în prezent o perioadă extrem de prolifică din punct de vedere profesional, fiind anunţat în distribuţia mai multor filme - "The Tourist", "Sleeper", "The Monster of Florence". Recent, el şi-a lansat pelicula "Întâlnire explozivă/ Knight and day", unde joacă alături de Cameron Diaz.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Katie Holmes spune că nu este pregătită pentru al doilea copil.
 Vizualizări articol: 334 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Katie Holmes spune că nu este pregătită pentru al doilea copil0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei