Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 9 sep 2010 - Anul XV, nr. 212 (4503)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Scrisoarea de adio a Mădălinei Manole: "Eu gândesc că trebuie să mă opresc aici cu viaţa"

Soţul Mădălinei Manole, Petru Mircea, a participat, marţi, din nou, la emisiunea Happy Hour de la Pro TV, unde a făcut publică scrisoarea de adio pe care cântăreaţa a lăsat-o familiei.

Petru Mircea a declarat, în cadrul emisiunii Happy Hour, că a găsit scrisoarea Mădălinei după cele întâmplate, în noptiera artistei, printre alte hârtii.

"Sunt o neputincioasă, o nevrednică, o complexată, am un milion de defecte şi astea mă fac să mă gândesc că trebuie să mă opresc aici viaţa mea! Nimeni altcineva nu e vinovat de starea mea, doar eu. Voi toţi mă iubiţi. Mi-aţi arătat lucrul ăsta mereu, tot timpul. Şi totuşi eu gândesc că trebuie să mă opresc aici cu viaţa. Aşa gândesc eu, aşa trebuie", a scris Mădălina Manole în testamentul său sentimental.

Petru Mircea a declarat că toate cele trei tentative de sinucidere ale Mădălinei, inclusiv ziua în care şi-a luat viaţa, au avut loc miercurea.

La emisiune a participat şi expertul în grafologie Lucian Petrică, care a declarat că scrisul este clar al unei persoane care a decis să îşi ia viaţa. "Există laboratoare suficient de bine echipate în România care pot să lămurească fără nici un fel de dubiu apartenenţa scrisorii", a declarat grafologul.

Petru Mircea a declarat că nu îi pare rău că a făcut publică scrisoarea de adio a cântăreţei.

"Sper din tot sufletul să îşi dea seama şi oamenii ăştia, părinţii Magdei, şi de veridicitatea scrisorii şi de multe alte lucruri", a declarat soţul artistei.

Întrebat dacă îi mai consideră pe părinţii Mădălinei şi părinţii lui, Petru a declarat că nu îi mai poate considera părinţi, după toate minciunile pe care le-a auzit, însă aceştia vor rămâne bunicii copilului său.

Petru Mircea a declarat, luni, în emisiunea Happy Hour, că a ales să dea publicităţii ultimele cuvinte ale soţiei sale ca urmare a acuzaţiilor care i-au fost aduse săptămâna trecută şi a jignirilor la adresa sa, a familiei şi a soţiei sale.

Magdalena Mircea - cunoscută publicului drept Mădălina Manole - s-a sinucis în dimineaţa de 14 iulie, chiar de ziua ei de naştere. Mădălina Manole a fost găsită moartă de soţul ei în dimineaţa zilei de 14 iulie, în locuinţa lor din localitatea Otopeni.

Cântăreaţa a fost înmormântată în 16 iulie, la cimitirul Bolovani din Ploieşti, cortegiul funerar fiind aşteptat de aproximativ 5.000 de persoane.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Scrisoarea de adio a Mădălinei Manole: "Eu gândesc că trebuie să mă opresc aici cu viaţa".
 Vizualizări articol: 335 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Scrisoarea de adio a Mădălinei Manole: "Eu gândesc că trebuie să mă opresc aici cu viaţa"1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei