Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 31 aug 2010 - Anul XV, nr. 204 (4495)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Brad Pitt asigură vocea naratorului în documentarul anual realizat de National Football League

Actorul american Brad Pitt a fost desemnat să asigure vocea naratorului în documentarul anual realizat de National Football League (NFL), dedicat în acest an victoriei echipei New Orleans Saints în finala Super Bowl din luna februarie, informează accesshollywood.com.

Brad Pitt va deveni astfel naratorul documentarului "America's Game: 2009 New Orleans Saints", realizat de NFL Films, despre victoria din luna februarie a echipei de fotbal american din New Orleans în faţa echipei Indianapolis Colts. Filmul va fi difuzat pe postul NFL Network pe 8 septembrie, cu o zi înainte de începerea unui nou sezon al campionatului de fotbal american.

NFL apelează în mod tradiţional la actori celebri pentru a asigura vocea naratorului din documentarul anual despre finala Super Bowl. Brad Pitt a fost ales în acest an datorită eforturilor umanitare depuse de el, actorul american fiind implicat în diverse programe desfăşurate în New Orleans, în cei cinci ani care au trecut de la uraganul Katrina ce a devastat oraşul.

Printre celebrităţile care au asigurat vocile naratorilor acestor documentare anuale se numără Alec Baldwin, Morgan Freeman, Gene Hackman, Ed Harris, Martin Sheen, Bruce Willis şi James Gandolfini.

Naratorul documentarului din 2009, dedicat victoriei echipei de fotbal american Pittsburgh Steelers, a fost Jon Hamm, starul serialului "Mad Men".

Brad Pitt, în vârstă de 46 de ani, a reprezentat "vârful de lance" al proiectului ecologic-umanitar "Make It Right", care a avut scopul de a construi 150 de case ecologice, rezistente şi la un preţ accesibil, în zonele din New Orleans cel mai afectate de uraganul Katrina, care a distrus acest oraş în 2005.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Brad Pitt asigură vocea naratorului în documentarul anual realizat de National Football League.
 Vizualizări articol: 380 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Brad Pitt asigură vocea naratorului în documentarul anual realizat de National Football League0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei