Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 21 aug 2010 - Anul XV, nr. 196 (4487)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ricky Martin va publica un volum de memorii în luna noiembrie

Ricky Martin a anunţat, joi, că volumul său de memorii intitulat "Me", ce va fi lansat pe 2 noiembrie, va relata eforturile sale depuse pentru a-şi face un nume în industria muzicală, drumul către celebritate, acceptarea propriei sexualităţi şi decizia de a deveni părinte, relatează Reuters.

Atât versiunea în limba engleză, cât şi cea în limba spaniolă a acestui volum, "Me", respectiv "Yo", vor fi lansate în Statele Unite ale Americii pe 2 noiembrie, la editura Celebra, o subdivizie a grupului Pinguin.

Ricky Martin, în vârstă de 38 de ani, a declarat că a scris acest volum de memorii după ce a făcut public, în luna martie a acestui an, faptul că este homosexual, punând astfel capăt speculaţiilor din presa internaţională. Cântăreţul a devenit tatăl unor băieţi gemeni, născuţi cu ajutorul unei mame surogat, în 2008. El nu a oferit presei nicio informaţie despre identitatea mamei sau locul în care s-au născut copiii.

"Scriind această carte, am retrăit experienţele care m-au făcut să fiu ceea ce sunt astăzi. A trebuit să fac din nou legătura dintre anumite informaţii pe care le ştersesem deja din mintea mea", a mărturisit cântăreţul.

Născut în 1971, la San Juan, capitala Porto Rico, Ricky Martin, pe numele său real Enrique Jose Martin Morales, şi-a început cariera solo în 1991, după o adolescenţă petrecută într-o trupă de băieţi latino, Menudo. Cântăreţul a vândut mai multe zeci de milioane de albume. Printre hiturile sale se numără "Maria (Un, dos, tres)", "Livin' la vida loca" şi "The cup of life/ La copa de la vida", imnul Cupei Mondiale de Fotbal din 1998.

Materialul discografic din 2006 al lui Ricky Martin, "MTV Unplugged", a fost lider în clasamentul Billboard "Top Latin Albums". Tot în 2006, el a primit titlul de persoana anului din partea Latin Recording Academy.

Ricky Martin cântă mai ales în limba spaniolă, fiind unul dintre puţinii artişti latino care şi-au construit o carieră de succes cântând şi în engleză.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ricky Martin va publica un volum de memorii în luna noiembrie.
 Vizualizări articol: 303 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ricky Martin va publica un volum de memorii în luna noiembrie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei