Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 20 aug 2010 - Anul XV, nr. 195 (4486)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Sandra Bullock a devenit oficial mama unui bebeluş de culoare

Actriţa Sandra Bullock a finalizat procedura de adopţie şi a devenit, oficial, mama bebeluşului de culoare Louis Bardo Bullock, născut în ianuarie 2010, în oraşul american New Orleans, informează femalefirst.co.uk.

Actriţa americană a mărturisit, în luna aprilie, că împreună cu fostul ei soţ, Jesse James, au decis să adopte un copil în urmă cu patru ani şi l-au adus pe Louis în reşedinţa cuplului încă din ianuarie, însă au hotărât să păstreze această informaţie doar pentru ei, urmând să o anunţe, public, după gala premiilor Oscar.

Însă, în luna martie, Sandra Bullock a depus actele de divorţ, în urma infidelităţilor soţului ei, vedeta de televiziune Jesse James. Sandra Bullock a declarat la acel moment că va finaliza procedura de adopţie a micuţului Louis în calitate de părinte unic şi s-a mutat din California, instalându-se în oraşul Austin din statul american Texas.

Divorţul dintre actriţa americană şi soţul ei a fost pronunţat în luna iunie.

Vineri, 13 august, considerată în general o dată nenorocoasă, a fost o zi de sărbătoare pentru Sandra Bullock, deoarece un judecător de la Jefferson Juvenile Justice Center din New Orleans, oraşul în care s-a născut bebeluşul, a semnat actul care marchează finalizarea procedurii de adopţie a lui Louis Bardo Bullock.

La această ultimă audiere, actriţa americană a fost însoţită de câţiva prieteni şi membri ai familiei.

Sandra Bullock, în vârstă de 45 de ani, şi Jesse James, în vârstă de 40 de ani, s-au cunoscut în 2004, pe platourile de filmare ale emisiunii "Monster Garage", prezentată de James pentru postul Discovery Channel. Sandra Bullock şi Jesse James s-au căsătorit în iulie 2005. Căsătoria lor a surprins multe persoane la Hollywood, uimite de alianţa dintre o actriţă renumită pentru discreţie în ceea ce priveşte viaţa personală şi un personaj rebel, aflat la a treia căsnicie şi care a ţinut mult timp prima pagină a tabloidelor americane, din cauza problemelor judiciare pe care le-a avut cu una dintre fostele sale soţii, o actriţă de filme porno.

Anul acesta, Sandra Bullock a fost una dintre vedetele sezonului premiilor de la Hollywood, primind majoritatea distincţiilor importante, începând cu trofeul Sindicatului actorilor americani şi terminând cu Oscarul, pentru rolul unei femei albe care adoptă un copil de culoare din filmul "Povestea unui campion/ The Blind Side".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sandra Bullock a devenit oficial mama unui bebeluş de culoare.
 Vizualizări articol: 326 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sandra Bullock a devenit oficial mama unui bebeluş de culoare0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei