Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 18 aug 2010 - Anul XV, nr. 193 (4484)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Jojo s-a tatuat pentru filmul "Naşa", cea mai nouă producţie MediaPro Pictures

Cătălina Grama (Jojo) s-a tatuat pentru cea mai nouă producţie MediaPro Pictures, "Naşa", care va fi lansată pe marile ecrane în februarie 2011, informează un comunicat.

"Naşa", o producţie care se filmează zilele acestea la Bucureşti, este o comedie de familie, o poveste clasică cu buni şi răi, un tablou cu personaje puternice. Jennifer (Whitney Anderson), o profesoară americană stabilită în Bucureşti, care predă literatura la International School of Bucharest, pune bazele unui aşa-zis clan mafiot pentru a-i ţine piept lui Spânu - The Madfather (Alex Velea) şi pentru a-şi salva soţul, afaceristul Radu Prodan (Dragoş Bucur), din închisoare. Frumoasa femeie descoperă că este capabilă de lucruri uimitoare, ea devenind un adevărat lider, puternic şi fermecător în acelaşi timp, al unui grup de bărbaţi care o sprijină pe toate fronturile.

De partea cealaltă a baricadei, însă, şi Spânu are o prezenţă feminină pe care se poate baza mai mult decât pe oricare dintre locotenenţii săi - pe Katia. Împreună cu Manase ea formează trupa de încredere a interlopului şi îi rezolvă cele mai dificile cazuri, cei doi fiind chemaţi numai când toţi ceilalţi au eşuat. Katia este o altfel de femeie puternică: rece şi dură, fără scrupule.

Katia este interpretată de Cătălina Grama (Jojo), îndrăgita actriţă din emisiunea de la Pro TV "Serviciul Român de Comedie", care aduce personajului său din "Naşa" un aer foarte sexy. Garderoba de care beneficiază fata rea este remarcabilă, cu multe lanţuri şi fermoare, iar Cătălina chiar a plusat, a sugerat să poarte tatuaje. "A fost ideea mea să fiu tatuată în film, am zis că îmi adaugă duritate. Nu ştiu dacă a fost o idee bună, pentru că trebuie să stau mult mai mult la machiaj în fiecare zi! Mai ales desenul de pe spate, acela a durat jumătate de zi până să fie gata. A ieşit absolut superb, dar a fost greu de filmat cu el; pentru că afară erau 40 de grade, culorile se topeau şi curgeau, aşadar a trebuit să fie retuşat aproape la fiecare repetiţie", a spus actriţa.

Filmul va fi lansat în cinematografe în februarie, anul viitor.

Cu un scenariu câştigător al concursului Centrului Naţional al Cinematografiei din 2006, semnat de Tudor Voican şi Viorel Mihalcea, "Naşa" marchează debutul regizoral al lui Virgil Nicolaescu. El va beneficia de suportul regizorului Jesus del Cerro, aflat deja la al cincilea proiect alături de MediaPro Pictures, de această dată în calitate de producător artistic. Cei doi fac echipă din 2008, Virgil fiindu-i asistent spaniolului la trei proiecte - "Contra Timp 1", "Contra Timp 2" şi "Ho Ho Ho". Echipa este coordonată de producătorii Alma Sârbu şi Patricia Poienaru.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Jojo s-a tatuat pentru filmul "Naşa", cea mai nouă producţie MediaPro Pictures.
 Vizualizări articol: 553 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jojo s-a tatuat pentru filmul "Naşa", cea mai nouă producţie MediaPro Pictures0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei