Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 13 aug 2010 - Anul XV, nr. 189 (4480)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Paris Hilton, dată în judecată pentru 35 de milioane de dolari din cauza unor meşe

Paris Hilton a fost dată în judecată de o companie specializată în fabricarea extensiilor de păr, care solicită plata unor daune de 35 de milioane de dolari, acuzând-o pe starleta americană că a purtat meşele unei firme concurente, în anul 2008, informează accesshollywood.com.

Compania Hairtech International Inc. solicită daune de 35 de milioane de dolari, de 10 ori mai mult decât suma cu care a fost plătită Paris Hilton, care a fost văzută la o petrecere, în 2008, purtând extensii fabricate de o firmă concurentă.

Compania americană susţine, totodată, că Paris Hilton a lipsit de la o petrecere organizată special pentru a promova acele meşe, deoarece se afla la închisoare, în anul 2007, cauzându-i pierderi de 6,6 milioane de dolari. În 2007, Paris Hilton a petrecut 23 de zile în închisoare, după ce a fost reţinută de două ori de poliţia americană conducând fără permis, într-o perioadă în care se afla în regim de eliberare condiţionată, după ce fusese acuzată de conducere neglijentă.

Justiţia americană urmează să analizeze cazul şi să decidă suma pe care Paris Hilton va trebui să o plătească, dacă se va dovedi că starleta americană este vinovată.

Paris Hilton, moştenitoarea celebrului lanţ hotelier, a fost dată în judecată şi de o companie de film de la Hollywood, în 2008, pe motiv că nu şi-a îndeplinit sarcinile legate de promovarea unui film în care a jucat, "National Lampoon's Pledge This!". Paris a interpretat rolul principal în comedia "National Lampoon's Pledge This!", regizată de ea, a cărei acţiune se petrece într-un colegiu din Statele Unite.

Hilton a vrut să prezinte pelicula în cadrul Festivalului de la Cannes din mai 2005, însă a anunţat că a ratat premiera filmului din cauza divergenţelor cu producătorii în privinţa scenelor de nuditate din acesta. Worldwide Entertainment Group Inc a intentat un proces împotriva moştenitoarei lanţului hotelier Hilton, la Tribunalul din Miami (locul în care a fost filmată pelicula, n.r.), motivând că Paris a primit un milion de dolari pentru "serviciile actoriceşti" şi pentru "promovare şi publicitate rezonabile".

Un judecător american a decis că starleta nu va trebui să plătească daune de 8,3 milioane de dolari, aşa cum au cerut producătorii acestui film, ce a rulat în doar 20 de cinematografe americane, urmând să se pronunţe printr-o decizie viitoare asupra sumei pe care Paris Hilton va trebui să o plătească.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Paris Hilton, dată în judecată pentru 35 de milioane de dolari din cauza unor meşe.
 Vizualizări articol: 528 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Paris Hilton, dată în judecată pentru 35 de milioane de dolari din cauza unor meşe0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei