Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 13 aug 2010 - Anul XV, nr. 189 (4480)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Madonna se va îmbrăca în stil indian de ziua ei

Madonna va împlini, pe 16 august, vârsta de 52 de ani, iar cu această ocazie, cântăreaţa şi actriţa din filmul "Ce e mai bun în viaţă", difuzat la Cinema Acasă pe 15 august, de la orele 20.30, va sărbători în stil indian, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

Diva pop va purta la petrecerea de ziua ei o rochie special făcută pentru ea de designerii indieni Falguni şi Shane Peacock, iar iubitul Madonnei, Jesus Luz, a fost cel care l-a rugat pe stilistul artistei să îi contacteze pe cei doi creatori din Mumbai.

"Da, facem o rochie pentru Madonna. Am fost abordaţi de stilistul ei, care ne-a spus să îi croim o rochie neagră, culoarea ei favorită", a mărturisit Falguni, care este în tratative şi cu Lady Gaga.

Totuşi, prioritatea designerilor este, pentru moment, Madonna. "Am făcut două costume pentru ea, unul negru cu detalii din argint, cealălalt tot negru, dar cu accesorii aurii. Costumul are o varietate de texturi, am folosit şi piele în combinaţie cu alte materiale pentru a realiza o rochie pe care suntem siguri că o va iubi. Una dintre rochii o va purta de ziua ei, iar cealaltă va fi pentru o reprezentaţie live", au spus designerii.

Întrebaţi de ce nu au optat pentru o ţinută indiană mai tradiţională, designerii au răspuns: "Trebuie să înţelegem că celebrităţile internaţionale nu sunt neapărat interesate să poarte sari şi alte costume tradiţionale".

Totuşi, Madonna este o admiratoare declarată a culturii hinduse şi are un mare respect faţă de costumele tradiţionale indiene. "Rochia este croită în mai multe straturi, iar pe linia bustului are plachete aurii. Este transparentă în unele părţi şi opacă în altele", povesteşte Falguni despre rochia creată special pentru regina muzicii pop.

Telespectatorii postului Acasă o vor putea urmări pe Madonna chiar în ajunul zilei ei de naştere, duminică, 15 august, de la orele 20.30, în filmul "Ce e mai bun în viaţă".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Madonna se va îmbrăca în stil indian de ziua ei.
 Vizualizări articol: 315 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Madonna se va îmbrăca în stil indian de ziua ei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei