Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 11 aug 2010 - Anul XV, nr. 187 (4478)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Kate Moss vrea să se lanseze în industria gemurilor şi dulceţurilor din fructe

Top modelul britanic Kate Moss intenţionează să se lanseze în industria alimentară, cu ajutorul unor reţete tradiţionale de gemuri şi dulceţuri din prune, pe care le-a experimentat recent pe proprietatea ei din comitatul Cotswolds din centrul Marii Britanii, informează contactmusic.com.

Modelul britanic vrea să deschidă o afacere specializată în livrarea de gemuri şi dulceţuri preparate la domiciliu.

"Kate a cumpărat multe utilaje scumpe, deoarece întotdeauna a fost atrasă de ideea de a prepara gemuri şi dulceţuri. Are foarte multe fructe pe proprietatea ei şi vrea să le folosească pentru o cauză bună. Totul a început ca un hobby, însă a început să privească această chestiune cu mai multă seriozitate după ce a primit o serie de reacţii pozitive de la prieteni şi membrii familiei. Speră ca borcanele ei de gem şi dulceaţă să aibă mare succes la public", a declarat o sursă pentru tabloidul britanic The Sun.

Kate Moss, care a fost ajutată de fiica ei în vârstă de şapte ani Lila Grace în prepararea gemurilor şi dulceţurilor, a devenit pasionată de procesul de fabricare a acestora după ce a descoperit multe prune goldane (renglote) pe proprietatea ei din Cotswolds.

Top modelul britanic, încurajată de familie şi de prieteni, a trimis câteva borcane din produsul care se va numi Kate's Damson Jam unora dintre prietenii ei din industria de divertisment, inclusiv lui Simon Cowell, unul dintre membrii juriului emisiunii "American Idol".

Kate Moss, în vârstă de 36 de ani, l-a contactat, totodată, pe bunul ei prieten Philip Green, un magnat al industriei de retail britanice, solicitându-i sfaturi pentru a plasa aceste produse în supermarket-uri.

Moss este un top model britanic de succes, care a apărut pe copertele a peste 300 de reviste de modă din întreaga lume. Ea este cunoscută pentru înălţimea sub standardele impuse în lumea modei, pentru apariţiile în numeroase campanii publicitare, pentru relaţiile personale zbuciumate şi pentru stilul de viaţă petrecăreţ. Kate Moss ocupă locul al treilea în topul celor mai bogate top modele din lume alcătuit de revista Forbes anul acesta, ea înregistrând anul trecut venituri de 9 milioane de dolari.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Kate Moss vrea să se lanseze în industria gemurilor şi dulceţurilor din fructe.
 Vizualizări articol: 390 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kate Moss vrea să se lanseze în industria gemurilor şi dulceţurilor din fructe0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei