Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 7 aug 2010 - Anul XV, nr. 184 (4475)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Robbie Williams se va căsători în acest weekend

Cântăreţul britanic Robbie Williams se va căsători cu iubita lui, actriţa americană Ayda Field, în cadrul unei ceremonii private, ce va avea loc, sâmbătă, pe insula Santa Catalina, aflată în apropiere de Los Angeles, informează tabloidul britanic The Sun, citat de contactmusic.com.

Robbie Williams şi Ayda Field au o relaţie din 2007. Potrivit presei britanice, cântăreţul a cerut-o în căsătorie pe logodnica sa în perioada Crăciunului trecut.

Robbie Williams, în vârstă de 36 de ani, nu a vorbit în public despre planurile sale de căsătorie, însă tabloidul The Sun susţine că starul britanic se va căsători cu Ayda Field, sâmbătă, pe insula Santa Catalina, situată la o distanţă de 35 de kilometri în largul coastei californiene.

Potrivit tabloidului The Sun, doar membrii celor două familii şi câţiva prieteni apropiaţi au fost invitaţi la această ceremonie, iar invitaţii au fost instruiţi să se reunească într-un mic port de pe coasta californiană, de unde vor fi preluaţi de o ambarcaţiune care îi va conduce la o destinaţie secretă.

Nu este pentru prima oară când presa britanică a anunţat "data secretă" a căsătoriei lui Robbie Williams. Cotidianul Daily Star a publicat la începutul acestui an un articol în care se afirma că starul britanic se va căsători cu Ayda Field pe 14 februarie, de Sfântul Valentin.

Robbie Williams a vândut de-a lungul anilor peste 57 de milioane de albume pe plan mondial şi a câştigat mai multe Brit Awards decât oricare alt artist. Cântăreţul britanic a trăit în ultimii ani la Los Angeles, după ce s-a externat, în martie 2007, dintr-o clinică de tratare a dependenţei de medicamente. În noiembrie anul trecut, Williams şi-a lansat cel mai recent album, "Reality Killed The Video Star". Precedentul album al solistului britanic a fost "Rudebox", lansat în 2006 şi primit cu rezerve de criticii de specialitate. Acesta a fost, totodată, materialul discografic al său cu cele mai slabe vânzări în Marea Britanie şi cu mai puţin de un milion de copii vândute în Statele Unite.

Membrii Take That s-au reunit în 2006, fără Robbie Williams, la aproape 11 ani de la destrămarea trupei. Gary Barlow, Jason Orange, Mark Owen şi Howard Donald au avut un enorm succes după reunirea trupei, iar albumul cu care au revenit pe scenă, "Beautiful World", s-a vândut în peste trei milioane de exemplare. Cel mai recent material discografic al lor, "The Circus", a fost vândut în peste 500.000 de copii în primele două săptămâni de la lansare, iar biletele pentru concertele din turneul lor de promovare s-au epuizat de fiecare dată în doar câteva minute.

În luna iulie, Williams a făcut public faptul că se va reuni cu formaţia Take That, pe care a părăsit-o în 1995 pentru a-şi lansa o carieră solo. Cei cinci membri ai formaţiei Take That nu au mai cântat împreună de 15 ani, dar vor lansa un nou album în noiembrie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Robbie Williams se va căsători în acest weekend.
 Vizualizări articol: 589 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Robbie Williams se va căsători în acest weekend0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei