Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 6 aug 2010 - Anul XV, nr. 183 (4474)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Divorţul cuplului Sean Penn - Robin Wright Penn a fost finalizat

Divorţul actorilor americani Sean Penn şi Robin Wright Penn a fost finalizat, în iulie, după ce cuplul ceruse justiţiei de trei ori, în anii trecuţi, să oprească procedura de separare, informează contactmusic.com.

Cei doi actori au pus astfel capăt unei căsnicii care a durat 14 ani, urmând să împartă custodia fiului lor minor, Hopper Jack, în vârstă de 16 ani, în conformitate cu termenii acordului lor de separare.

Potrivit documentelor oficiale, un judecător din Los Angeles a pronunţat divorţul dintre Sean Penn şi Robin Wright Penn pe 22 iulie.

Detaliile referitoare la aranjamentele financiare dintre cei doi actori nu au fost prezentate tribunalului din Marin County.

Sean Penn, în vârstă de 49 de ani, şi Robin Wright Penn, în vârstă de 44 de ani, mai au o fiică, Dylan Frances, în vârstă de 19 ani.

Cei doi s-au căsătorit în 1996, iar prima tentativă de separare a cuplului a avut loc în decembrie 2007, când Sean Penn şi Robin Wright Penn au iniţiat procedura de divorţ, dar, după câteva luni, s-au împăcat şi au renunţat la acţiunea în justiţie.

La începutul anului 2009, Senn Penn a depus actele oficiale necesare separării legale de soţia lui, dar a renunţat pentru a doua oară la divorţ, în luna mai a aceluiaşi an, declarând că acţiunea lui a fost "o greşeală arogantă".

Însă în august 2009, Robin Wright Penn a fost aceea care a depus documentele oficiale pentru divorţ, în nordul statului California, unde se află reşedinţa cuplului, invocând "diferende ireconciliabile".

Sean Penn, care a fost căsătorit în trecut cu Madonna, a declarat recent că soţia sa, Robin, este "o fantomă". "Pentru mine, Robin este de acum ca o fantomă. Am petrecut toţi acei ani împreună... Acum, ea a plecat", a declarat actorul american.

Explicând de ce a preferat să se mute din reşedinţa cuplului, înainte de a iniţia pentru a patra oară procedura de divorţ, Robin Wright Penn a declarat că a ajuns la o "răscruce" în viaţa personală.

"Am ajuns la acea răscruce cu ceva vreme în urmă. Sintagma «ştiu ceea ce nu-mi doresc în viaţă» îmi defila prin faţa ochilor precum flash-urile unor neoane. Nu am regrete. Avem doi copii minunaţi pe care i-am crescut împreună. Nu mai există scânteia. Nu mai avem timp. Sunt prea bătrână pentru astfel de «rahaturi»", a declarat actriţa americană.

Sean Penn are în spate o longevivă carieră şi a câştigat premiul Oscar pentru rolul din filmul "Mystic River", în 2003. El a debutat, de asemenea, ca regizor, în 2007, cu drama "Into the Wild", foarte apreciată de critici. El a câştigat al doilea premiu Oscar din carieră în februarie 2009, pentru interpretarea memorabilă a politicianului Harvey Milk, care a militat pentru drepturile minorităţii homosexuale, din filmul "Milk - Preţul curajului". Sean Penn a finalizat de curând două filme: "The Tree of Life", de Terrence Malick, şi thrillerul politic "Fair Game", o adaptare de Doug Liman a memoriilor scrise de Valerie Plame.

Robin Wright a devenit cunoscută în anii '80, cu rolul din serialul de televiziune "Santa Barbara", şi a apărut recent în filme precum "Beowulf", "Idilă prin efracţie", "Mesaj de departe", "Jocuri la nivel înalt" şi "What Just Happened?". Ea joacă în "New York, I Love You", o versiune animată a peliculei "The Christmas Carol", şi în "The Private Lives of Pippa Lee". În 2009, actriţa a făcut parte din juriul competiţiei oficiale a Festivalului de Film de la Cannes, după ce, cu un an înainte, Sean Penn a fost preşedintele juriului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Divorţul cuplului Sean Penn - Robin Wright Penn a fost finalizat.
 Vizualizări articol: 439 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Divorţul cuplului Sean Penn - Robin Wright Penn a fost finalizat0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei