Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 2 aug 2010 - Anul XV, nr. 179 (4470)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Chelsea Clinton s-a măritat; Bill şi Hillary spun că au simţit "o mare mândrie"

Chelsea Clinton, fiica fostului preşedinte al SUA, Bill Clinton, şi a secretarului de stat Hillary Clinton, i-a spus "da", sâmbătă, alesului ei, omul de afaceri Marc Mezvinsky, părinţii ei declarând că au simţit "o mare mândrie şi o emoţie copleşitoare" la ceremonie, relatează AFP.

"Astăzi (sâmbătă n.r.) am asistat cu o mare mândrie şi cu o emoţie copleşitoare la o superbă ceremonie la Astor Courts, căsătoria dintre Chelsea şi Marc, care au fost înconjuraţi de rude şi prieteni apropiaţi", au anunţat Bill şi Hillary Clinton, într-un comunicat.

"Nu ne-am fi putut dori o zi mai perfectă de atât pentru a sărbători începutul vieţii lor împreună şi suntem foarte încântaţi să-l primim pe Marc în sânul familiei", au adăugat părinţii miresei.

Nunta a avut loc pe luxoasa proprietate Aston Court, din apropierea localităţii Rhinebeck, din statul New York, care a fost ultrasecurizată pentru eveniment, traficul aerian fiind restricţionat în zonă.

Sâmbătă dimineaţa, în localitate, era o atmosferă de sărbătoare populară. Jurnalişti şi oameni curioşi se aflau la faţa locului, dar nu au putut afla cine au fost invitaţii la nuntă. La nuntă ar fi participat între 400 şi 500 de persoane, al căror nume a fost ţinut secret, ca şi marca rochiei de mireasă purtată de Chelsea. Mai multe publicaţii au anunţat însă că aceasta a purtat o creaţie Vera Wang şi că printre invitaţii la nuntă s-ar fi numărat Oprah Winfrey, Steven Spielberg şi fostul prim-ministru britanic John Major.

Preşedintele Barack Obama nu s-a numărat printre invitaţi, după cum a anunţat el însuşi joi, spunând că "nimeni nu vrea să aibă doi preşedinţi la nunta sa".

De asemenea, nu se ştie prin ce tip de ceremonie s-au căsătorit cei doi, Chelsea fiind metodistă, iar Marc evreu, şi nici dacă unul s-a convertit la religia celuilalt.

Nota de plată a acestei nunţi ar fi cuprinsă între trei şi cinci milioane de dolari, potrivit estimărilor apărute în presă. Corturile climatizate ar fi costat 600.000 de dolari, iar florile - de care s-a ocupat "florarul vedetelor", Jeff Leatham - 500.000 de dolari.

Chelsea Clinton, în vârstă de 30 de ani, şi Marc Mezvinsky, cu doi ani mai mare decât ea, s-au cunoscut în adolescenţă într-o tabără organizată de partidul democrat. Amândoi au studiat la Universitatea Stanford. Tatăl lui Marc Mezvinsky, fostul congresman Edward Mezvinsky, a ispăşit o pedeapsă privativă de libertate pentru fraudă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Chelsea Clinton s-a măritat; Bill şi Hillary spun că au simţit "o mare mândrie".
 Vizualizări articol: 457 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Chelsea Clinton s-a măritat; Bill şi Hillary spun că au simţit "o mare mândrie"0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei