Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 30 iul 2010 - Anul XV, nr. 177 (4468)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Potrivit unui biograf britanic

Sentimentul de respingere a transformat-o pe Angelina Jolie într-o rebelă

Angelina Jolie a fost abandonată de mama ei timp de doi ani, în copilărie, iar sentimentul de respingere a transformat-o pe actriţa americană într-o rebelă, susţine Andrew Morton, biograful prinţesei Diana, într-un nou volum biografic, care va fi lansat în SUA, informează dailymail.co.uk.

Actriţa Angelina Jolie, considerată o rebelă la Hollywood, a recunoscut că a consumat droguri în tinereţe, a trecut prin multe momente dramatice în viaţa de familie şi a avut o viaţă sentimentală "complicată".

Potrivit noului volum biografic neautorizat scris de Andrew Morton, caracterul rebel al actriţei americane îşi are rădăcinile în sentimentul de respingere pe care Jolie l-a experimentat în copilărie, după ce mama sa a abandonat-o vreme de doi ani.

 

Abandonată de mamă la doar un an

Marcheline Bertrand, mama actriţei, ar fi abandonat-o pe Angelina, în vârstă de un an, într-un apartament separat din reşedinţa ei din Los Angeles, lăsând-o timp de doi ani în grija angajaţilor familiei.

Marcheline Bertrand era furioasă pe tatăl Angelinei, actorul Jon Voight, deoarece acesta ar fi avut pe atunci o aventură, revărsându-şi supărarea asupra fiicei lor, pentru că micuţa Angelina semăna foarte mult cu tatăl ei.

Potrivit biografului britanic, Marcheline a acceptat-o din nou în viaţa ei pe Angelina abia după ce aceasta a împlinit vârsta de trei ani, dar cei doi ani de înstrăinare au lăsat urme profunde în psihicul copilului.

Andrew Morton, autorul biografiei controversate a prinţesei Diana, susţine în acest volum şi că Mick Jagger ar fi curtat-o pe Angelina Jolie timp de doi ani, deşi era căsătorit cu Jerry Hall. Biograful britanic susţine, totodată, că Angelina Jolie l-ar fi "furat" pe Brad Pitt, pe atunci soţul actriţei Jennifer Aniston, folosindu-se de Maddox, copilul ei adoptat din Cambodgia, pe care l-ar fi utilizat ca "o momeală şi un alibi", pentru a-l cuceri pe actor, în timpul filmărilor de la "Dl şi dna Smith".

Pe atunci, Brad Pitt îşi dorea foarte mult să îşi întemeieze o familie, iar posibilitatea de a avea mulţi copii cu Angelina Jolie ar fi reprezentat un factor decisiv în despărţirea lui de Jennifer Aniston.

 

Comportamentul rebel explicat prin traumele din copilărie

Însă comportamentul rebel al actriţei americane se explică mai ales prin traumele suferite în copilărie, sugerează Morton.

Angelina Jolie s-a născut în 1975, iar în anul următor, tatăl ei a avut o aventură cu actriţa Stacey Pickren. Jon Voight a divorţat de Marcheline Bertrand, iar aceasta "şi-a revărsat toată durerea asupra Angelinei", a declarat Krisann Morel, una dintre angajatele familiei.

Angelina Jolie a fost crescută de o adevărată "armată" de bone timp de doi ani. Reşedinţa familiei Voight devenise în acea perioadă un fel de "turn de fildeş", în care Angelina locuia la etajul al cincilea, iar mama ei, la etajul al doilea.

Relaţia dintre mamă şi fiică nu a revenit niciodată la cote normale, rămânând în cel mai bun caz una "neconvenţională", afirmă autorul britanic.

La vârsta de 14 ani, Angelina Jolie a început o relaţie cu un tânăr - Anton - şi, la cererea mamei sale, acesta s-a mutat în reşedinţa familiei Voight pentru ca Marcheline Bertrand să îi poată supraveghea pe cei doi.

Marcheline Bertrand ar fi renunţat la dormitorul central al reşedinţei, cedându-l tânărului cuplu, şi s-a mutat într-un dormitor mai mic, permiţându-le celor doi tineri să doarmă în aceeaşi cameră.

Potrivit volumului "Angelina: An Unauthorized Biography", acest tip de educaţie a făcut-o pe Angelina Jolie să devină o rebelă.

 

Tinereţe agitată

Jolie a devenit mare consumatoare de heroină şi de cocaină şi, într-o serie de fotografii şocante, incluse în această biografie, apare aproape goală, purtând o zgardă de câine şi arătând palidă şi extrem de slăbită.

Tânăra actriţă şi-a construit rapid o reputaţie de mare petrecăreaţă şi ar fi avut numeroase aventuri, atât cu bărbaţi, cât şi cu femei, una dintre acestea fiind cu Ethan Hawke, într-o perioadă în care acesta avea o relaţie cu Uma Thurman.

Înainte de relaţia ei cu Brad Pitt, Angelina Jolie a fost căsătorită de două ori, primul mariaj fiind cu actorul britanic Johnny Lee Miller, starul din "Trainspotting". Angelina Jolie s-a căsătorit cu acesta purtând pantaloni din piele neagră şi un tricou alb pe care era scris, cu propriul ei sânge, numele soţului.

Cel de-al doilea ei soţ a fost actorul Billy Bob Thornton, a cărui independenţă a scos-o din minţi de câteva ori. Angelina Jolie era atât de frustrată din această cauză, încât la un moment dat, ea s-a internat din proprie iniţiativă în clinica de psihiatrie din cadrul UCLA Medical Centre, timp de 72 ore, pentru a fi ţinută sub supraveghere medicală.

Acelaşi volum indică faptul că actriţa americană ar fi angajat la un moment dat un asasin profesionist pentru a fi ucisă de acesta. Presupusul asasin nu ar fi fost însă convins că actriţa doreşte cu adevărat acest lucru şi i-a oferit un termen de gândire de o lună. Angelina Jolie ar fi folosit eficient acest răgaz şi, în cele din urmă, s-a răzgândit, renunţând la ideea unei astfel de "sinucideri".

Către sfârşitul vieţii mamei sale, relaţia dintre Marcheline Bertrand şi Angelina Jolie s-a îmbunătăţit, mai ales după naşterea copiilor actriţei. Jolie a iniţiat şi o apropiere de Jon Voight, deşi relaţiile dintre ei sunt încă destul de reci.

Angelina Jolie este cel mai bine plătită actriţă de la Hollywood, cu venituri de 27 de milioane de dolari câştigate în ultimele 12 luni, potrivit revistei Forbes. Actriţa, care a fost nominalizată pentru a doua oară la premiile Oscar în februarie 2009, pentru rolul din "Schimbul/ Changeling", are o relaţie de mai mulţi ani cu actorul Brad Pitt, alături de care a şi jucat în "Dl. & Dna. Smith". Jolie a devenit celebră graţie rolului principal din franciza "Lara Croft", a jucat în multe producţii cu succes la public, dar a câştigat şi premiul Oscar pentru rol secundar, în 2000, cu rolul din "Tinereţe furată/ Girl, Interrupted".

Jolie şi Pitt au împreună şase copii - Maddox, în vârstă de opt ani, Pax, în vârstă de şase ani, Zahara, în vârstă de cinci ani, Shiloh, în vârstă de patru ani, şi gemenii Knox şi Vivienne, în vârstă de un an.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sentimentul de respingere a transformat-o pe Angelina Jolie într-o rebelă.
 Vizualizări articol: 569 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sentimentul de respingere a transformat-o pe Angelina Jolie într-o rebelă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei