Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 24 iul 2010 - Anul XV, nr. 172 (4463)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Răzvan Fodor s-a căsătorit

Actorul Răzvan Fodor, care va juca din toamnă în telenovela "Iubire şi onoare" de la postul Acasă, s-a căsătorit civil, vineri dimineaţă, cu iubita lui, Irina Stan, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

Cei doi îndrăgostiţi au fost însoţiţi la starea civilă de părinţi, prieteni, dar şi de câţiva colegi de pe platourile de filmare din Buftea. Fericitul eveniment nu a fost lipsit de incidente deoarece, plecată în mare grabă de acasă, mireasa a uitat să-şi ia cartea de identitate.

"Aseară îi spusesem lui Răzvan să nu-şi uite buletinul şi, odată ajunşi la starea civilă, am constat că uituca am fost eu. Am făcut slalom prin Bucureşti şi am reuşit să mă întorc la timp ca să semnez actele şi să devin Irina Fodor", mărturiseşte soţia lui Răzvan Fodor.

Dacă Irina recunoaşte că nu a avut prea mari emoţii atunci când a semnat actele de căsătorie, nu acelaşi lucru se poate spune şi despre Răzvan. "Nu pot să spun că nu am avut emoţii, mai ales când a trebuit să zic «da». Am realizat ce mi se întâmplă în faţa ofiţerului stării civile şi nici nu vreau să-mi imaginez prin ce voi trece la cununia religioasă. Soţia mea, Irina, a fost absolut superbă, radia de fericire şi am fost foarte mândru că este, de acum, jumătatea mea şi în acte", spune Răzvan Fodor.

Pe lângă rude şi prieteni, la cununia civilă a fost prezent şi Pavel Bartoş, prieten apropiat al lui Răzvan Fodor. Pentru că venea de pe platourile de filmare, Pavel a improvizat un buchet de flori în dar pentru mireasă, culegând câteva de peste drum de oficiul stării civile. "Nebun cum îl ştim Pavel a găsit soluţia, a rupt câteva buruieni din gard, i le-a dat Irinei şi a început să îi explice simbolistica lor, spre amuzamentul părinţilor noştri. În plus, cred că, atunci când am ieşit de la starea civilă, mi-a turnat un kilogram de orez în cap, să-mi aducă noroc", povesteşte râzând Răzvan.

Dacă pentru mulţi alegerea ţinutei potrivite pentru o astfel de zi înseamnă mari bătăi de cap, pentru Răzvan şi Irina Fodor problema a fost rezolvată în câteva minute. "Eu am ales să mă căsătoresc îmbrăcat cât mai lejer, în bermude şi cămaşă, Irina s-a gândit ceva mai mult, dar a făcut alegerea cea mai bună. A fost cea mai frumoasă femeie care se afla acolo, la starea civilă, în rochiţa ei pastelată şi diafană", spune proaspătul soţ.

După ce au devenit oficial soţ şi soţie, Răzvan şi Irina şi-au invitat prietenii la un pahar de şampanie. "Ne-am gândit că, deşi e vineri dimineaţa, putem să facem o mică petrecere, să ne invităm prietenii şi părinţii la un pahar de şampanie", spune Răzvan Fodor.

După petrecerea cu familia, Răzvan Fodor va ajunge, în cursul zilei, pe platourile de filmare de la "Iubire şi onoare". "Sincer, mă bucur foarte mult că filmez azi în Buftea, pentru că acolo sunt foarte mulţi dintre prietenii mei care nu au putut ajunge astăzi la cununie, pentru că munceau şi care ştiu sigur că vroiau să mă vadă. Mă aşteaptă toţi să bem un pahar de…suc şi să ne distrăm puţin, în pauzele de filmare", spune actorul.

Din toamnă, pe postul Acasă, Răzvan Fodor poate fi urmărit în rolul lui Cătălin, zis Şarpe, în telenovela "Iubire şi onoare".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Răzvan Fodor s-a căsătorit.
 Vizualizări articol: 459 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Răzvan Fodor s-a căsătorit0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei