Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 23 iul 2010 - Anul XV, nr. 171 (4462)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Angelina Jolie şi Brad Pitt au obţinut scuze şi daune financiare din partea unui tabloid britanic

Angelina Jolie şi Brad Pitt au acceptat scuzele şi plata unor daune, a căror valoare a rămas confidenţială, în schimbul încetării urmăririi în justiţie a tabloidului britanic News of the World, care anunţase în luna ianuarie despărţirea lor iminentă, au anunţat avocaţii celor actori, citaţi de AFP.

Acest săptămânal duminical din Marea Britanie care s-a autoproclamat specialistul absolut din domeniul "descoperirilor" şocante din vieţile private ale celebrităţilor, a anunţat în luna ianuarie că cei doi actori americani, care locuiesc împreună fără a fi căsătoriţi, au vizitat în decembrie 2009 un avocat, pentru a încheia un acord de partaj al averilor şi pentru a stabili cui revine custodia asupra copiilor lor.

Informaţia lansată de News of the World a fost preluată imediat de toată presa internaţională şi a făcut furori pe internet, câteva dintre publicaţii citând la un moment dat numele avocatului american specializat în divorţuri Sorrell Trope şi afirmând că acesta urmează să se ocupe de aspectele legale ce decurg din destrămarea celebrului cuplu, cunoscut şi sub denumirea de "Brangelina".

Potrivit acordului făcut public joi, tabloidul, ce aparţine News Corporation, grupul magnatului australian Rupert Murdoch, a acceptat să publice scuze oficiale faţă de cuplul Jolie-Pitt şi să le plătească celor doi o sumă de bani, reprezentând "reparaţii financiare", a declarat avocatul britanic Keith Schilling.

Keith Schilling a reamintit faptul că avocaţii americani ai celor doi actori au cerut în van publicaţiei britanice să revină imediat asupra informaţiilor postate în acel articol şi să publice de urgenţă o notă rectificativă.

"Cuplul a considerat că nu are altă alegere decât să îi dea în judecată (...) Această victorie marchează încheierea procedurii judiciare lansate de Brad şi Angelina", a declarat unul dintre avocaţi, la încheierea audierii de joi, la Înalta Curte de Justiţie din Londra.

Angelina Jolie şi Brad Pitt au anunţat deja că vor dona întreaga sumă primită unor asociaţii de caritate.

Cei doi actori au împreună şase copii - Maddox, în vârstă de opt ani, Pax, în vârstă de şase ani, Zahara, în vârstă de cinci ani, Shiloh, în vârstă de patru ani, şi gemenii Knox şi Vivienne, în vârstă de un an.

Angelina Jolie şi Brad Pitt sunt împreună din 2004, când s-au cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei "Mr. and Mrs. Smith". Brad Pitt a divorţat de Jennifer Aniston în 2005, după patru ani şi jumătate de căsnicie, pentru a fi împreună cu Jolie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Angelina Jolie şi Brad Pitt au obţinut scuze şi daune financiare din partea unui tabloid britanic.
 Vizualizări articol: 472 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Angelina Jolie şi Brad Pitt au obţinut scuze şi daune financiare din partea unui tabloid britanic0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei