Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 19 iul 2010 - Anul XV, nr. 167 (4458)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Will Smith, într-un lungmetraj inspirat din Biblie

Will Smith va interpreta rolul principal în lungmetrajul "The Legend of Cain", inspirat din legenda biblică a fraţilor Cain şi Abel, a anunţat, sâmbătă, agentul de presă al actorului american, informează accesshollywood.com.

Acest proiect cinematografic va conţine o intrigă "cu accente vampirice", informează site-ul Deadline.com. În Biblie, Cain îşi ucide propriul frate, Abel, este însemnat de Dumnezeu şi alungat de acesta în exil, pe Pământ. Potrivit presei americane, acesta va fi unul dintre puţinele roluri negative din cariera actorului Will Smith, specializat de regulă în interpretarea unor roluri eroice.

Filmul "The Legend of Cain" va fi produs de Overbrook Entertainment, o companie de producţie cinematografică deţinută de Will Smith.

Înainte de acest film, Will Smith îşi va relua, însă, rolul Agentului J în cel de-al treilea lungmetraj din franciza "Men In Black". Filmările vor începe în această vară, iar filmul va fi lansat pe marile ecrane în 2012.

Will Smith, în vârstă de 41 de ani, a devenit celebru în anii 1980, atât ca rapper - sub numele The Fresh Prince -, cât şi ca actor, într-un popular serial de televiziune "Prinţul din Bel Air/ The Prince of Bel Air". Printre rolurile sale cele mai cunoscute sunt cele din lungmetrajele "Bărbaţii în Negru/ Men In Black", "Ziua Independenţei/ Independence Day", "Ali", pentru care a fost nominalizat la premiile Oscar, "În căutarea fericirii/ The Pursuit of Happyness" şi "Şapte suflete/ Seven Pounds".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Will Smith, într-un lungmetraj inspirat din Biblie.
 Vizualizări articol: 436 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Will Smith, într-un lungmetraj inspirat din Biblie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei