Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 17 iul 2010 - Anul XV, nr. 166 (4457)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Pink a căzut de la mare înălţime în timpul unui concert în Germania

Pink a suferit un accident spectaculos, joi, în timpul unui concert pe care l-a susţinut în oraşul german Nürnberg, cântăreaţa americană căzând de la mare înălţime, din cauza corzilor de siguranţă ce nu au fost bine securizate, informează accesshollywood.com.

Pink, aflată în turneul "Funhouse" prin Europa - acesta fiind de altfel şi numele piesei a cărei coregrafie implică o serie de acrobaţii riscante efectuate la mare înălţime deasupra scenei -, a fost obligată să îşi întrerupă show-ul din Nürnberg mai devreme şi să fie transportată de urgenţă la un spital din localitate.

"Către toţi fanii mei din Nürnberg: îmi pare foarte rău că mi-am încheiat spectacolul în acest fel. Mi-e ruşine de acest lucru şi îmi pare foarte rău", a declarat cântăreaţa americană într-un mesaj postat pe Twitter.

Deşi se afla într-o ambulanţă, pe drum către spital, Pink a continuat să posteze mesaje pe Twitter, pentru a le explica fanilor ei ceea ce s-a întâmplat pe scenă: "Sunt în ambulanţă, dar totul va fi bine. Cele două corzi de securitate nu au fost prinse corect, m-au scos în afara scenei şi am căzut peste o balustradă. Voi face radiografii. Sper ca accidentul meu să fi fost măcar spectaculos!!!".

Din fericire, accidentul nu a fost grav, iar cântăreaţa americană a revenit în scurt timp pe Twitter pentru a le spune fanilor că se simte deja mai bine: "Sunt OK, dragii mei - nu am nimic rupt, nu am lichid în plămâni, am fost doar lovită destul de puternic".

Carey Hart, soţul cântăreţei americane, a confirmat la rândul lui pe Twitter faptul că soţia sa se simte bine: "Pink a ieşit din spital şi totul este bine. A fost doar lovită zdravăn de o bară. Bara de oţel -1 Pink - 0".

Recunoscută pentru stilul îndrăzneţ în care se îmbracă şi pentru sound-ul puternic, Pink a lansat primul album la vârsta de 18 ani. Intitulat "Can't Take Me Home", acesta a fost un material cu influenţe R&B. Următorul album de studio, "M!ssundaztood", a beneficiat de ceva mai multe influenţe rock şi a fost lansat în 2001, fiind până în prezent cel mai bine vândut material al său. Acesta a cuprins piese precum "Get The Party Started", "Don’t Let Me Get Me", "Just Like A Pill" şi "Family Portrait".

Pe numele său adevărat Alecia Moore, Pink, în vârstă de 30 de ani, cunoscută a fi o militantă pentru drepturile animalelor, a vândut aproximativ 29 de milioane de copii ale celor patru albume ale sale şi a fost recompensată cu două premii Grammy.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Pink a căzut de la mare înălţime în timpul unui concert în Germania.
 Vizualizări articol: 949 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pink a căzut de la mare înălţime în timpul unui concert în Germania0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei