Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 16 iul 2010 - Anul XV, nr. 165 (4456)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Pamela Anderson a lucrat ca voluntar la un centru pentru protecţia animalelor

Pamela Anderson, o renumită activistă pentru drepturile animalelor, a mărturisit într-un interviu recent că a lucrat ca voluntar la un centru pentru protecţia animalelor sălbatice din California, informează femalefirst.co.uk.

Pamela Anderson, fostul star al serialului "Baywatch", militează de mulţi ani pentru drepturile animalelor şi a participat la numeroase campanii de strângere de fonduri pentru protejarea mediului înconjurător.

Într-un interviu acordat recent publicaţiei britanice Fabulous, starleta canadiană a mărturisit că pasiunea ei pentru cauza ecologistă a îndemnat-o să lucreze ca voluntar în cadrul California Wildlife Center din Santa Monica.

Printre sarcinile primite, ea trebuia să cureţe cuştile păsărilor, să hrănească puii de bufniţă şi să elibereze animalele în mediul lor natural imediat după ce se simţeau suficient de bine pentru a supravieţui pe cont propriu în sălbăticie.

"Am curăţat excrementele din toate cuştile păsărilor şi a trebuit să îi hrănesc pe toţi puii de bufniţă cu bucăţi de şoareci congelaţi. Uneori mi se încredinţa misiunea de a elibera animalele în sălbăticie, dar nu sunt un şofer bun şi nu am simţul direcţiei. Îmi amintesc că mi s-a încredinţat o colivie cu o cioară şi m-am rătăcit. Am mers în trei locuri diferite înainte de a ajunge în locul unde pasărea a fost găsită iniţial", a declarat starleta canadiană.

Pamela Anderson, în vârstă de 42 de ani, este actriţă şi fotomodel, fiind cunoscută în special pentru rolurile din serialele de televiziune "Meşterul casei", "Baywatch" şi "V.I.P.". Ea a fost desemnată Playmate-ul lunii februarie 1990 de editorii revistei Playboy.

Pamela Anderson, o înfocată susţinătoare a drepturilor animalelor, le-a cerut de curând directorilor companiei SeaWorld să închidă aceste parcuri de distracţii acvatice, declarând că balenele nu ar trebui să fie ţinute în captivitate. Totodată, Pamela Anderson i-a trimis, la începutul lunii iunie, o scrisoare premierului rus Vladimir Putin, în care îi cere acestuia să interzică în Rusia importul de piei de focă provenind din Canada.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Pamela Anderson a lucrat ca voluntar la un centru pentru protecţia animalelor.
 Vizualizări articol: 510 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pamela Anderson a lucrat ca voluntar la un centru pentru protecţia animalelor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei