Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 16 iul 2010 - Anul XV, nr. 165 (4456)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Mihai Petre a urmat cursuri de actorie la New York pentru rolul din telenovela "Iubire şi onoare"

Mihai Petre a decis, în această vară, să renunţe la o vacanţă petrecută în locuri exotice ca să se pregătească pentru noul său rol din cel mai recent proiect MediaPro Pictures, telenovela "Iubire şi onoare", care va fi difuzată, din toamnă, pe postul Acasă, informează televiziunea.

Pentru rolul lui Ovidiu, confidentul Ilincăi (Mădălina Drăghici), din telenovela "Iubire şi onoare", Mihai Petre şi-a petrecut luna iunie la New York unde a urmat un curs de actorie la celebra New York Film Academy.

Mihai spune că a ales acest loc la recomandarea regizorilor şi producătorilor din Buftea. "Am avut mai multe opţiuni, toate erau foarte bune dar la recomandarea prietenilor de pe platourile din Buftea am ales New York Film Academy. Cred că a fost cea mai bună alegere pentru că am învăţat foarte multe din tainele actoriei. În clasă am avut alţi 10 colegi veniţi din Rusia, Portugalia sau Marea Britanie să studieze în America. Cel mai mare câştig este că am înţeles că, atunci când eşti în faţa camerei de luat vederi, trebuie să uiţi de tine, să nu-ţi controlezi reacţiile şi să interacţionezi cu partenerul sau partenerii tăi. În luna pe care am petrecut-o la New York am descoperit lucruri noi despre mine, am învăţat cum să mă mişc, am deprins trucuri noi legate de voce şi mişcare scenică. Eram singurul român de acolo şi m-am împrietenit repede cu colegii mei cu care luam masa în fiecare zi", îşi aminteşte Mihai.

Interpretul lui Ovidiu din telenovela "Iubire şi onoare", ce va fi difuzată din toamnă, pe postul Acasă, are şi marele regret că, la finalul cursului, nu a primit o notă. "La final am primit o diplomă şi am regretat că nu ne-au dat note. Am simţit totuşi aprecierea profesorilor şi a colegilor mei şi chiar am învăţat foarte multe din acest curs. Cel mai greu a fost să învăţ toate textele, care erau în limba engleză, ca şi cum ar fi fost scrise în limba română. Acum că am revenit pe platourile de filmare din Buftea sunt pregătit să-mi intru în rol şi să pun în practică tot ce am învăţat. Ovidiu este un bărbat care crede în valoarea prieteniei", spune Mihai.

La New York, Mihai Petre a profitat şi de timpul liber pentru a vizita oraşul. "Cel mai mult mergeam în week-end, cu metroul. Am vizitat Empire State Building, Times Square, am mers să văd Ground Zero, Statuia Libertăţii, am vizitat şi cartierele mai mărginaşe ale oraşului. Mi-am dorit foarte mult să merg pe Broadway la un spectacol în care juca Catherine Zeta Jones, dar nu am mai găsit locuri. Am mers totuşi la un alt show care mi-a plăcut foarte mult şi care m-a făcut să înţeleg că actorii americani sunt profesionişti desăvârşiţi", mărturiseşte Mihai.

Într-una din zile, Mihai s-a aflat la câţiva paşi de actorii din mega producţia "Twilight", care erau cazaţi lângă Academia de Film. "Am ieşit de la curs şi am auzit ţipete, aplauze şi nu înţelegeam ce se întâmplă. Am realizat apoi că în faţa mea erau cei trei actori din saga "Twilight" care veniseră la New York pentru premiera filmului. În faţa hotelului în care erau cazaţi era efectiv isterie, fanii ţipau, le strigau numele. Părea că e o secvenţă dintr-un film", spune actorul.

La mii de kilometri distanţă de casă, Mihai a simţit din plin dorul de soţie, dar cei doi au stat zilnic de vorbă la telefon. "Mi-a lipsit foarte mult Elwira, mi-ar fi plăcut să fie acolo, cu mine. Îmi era dor de căţel, de casă, de elevii mei de la şcoala de dans, de prieteni. Dacă la început eram încântat, în ultimele zile abia aşteptam să ajung în casa mea. În plus mie nu-mi place să spăl rufe iar în America a trebuit să fac asta timp de o lună", mărturiseşte amuzat Mihai.

Întors în România, Mihai a revenit pe platourile de filmare din Buftea şi a tras primele secvenţe interpretând noul său personaj, Ovidiu din telenovela "Iubire şi onoare".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mihai Petre a urmat cursuri de actorie la New York pentru rolul din telenovela "Iubire şi onoare".
 Vizualizări articol: 640 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Mihai Petre a urmat cursuri de actorie la New York pentru rolul din telenovela "Iubire şi onoare"5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei