Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 15 iul 2010 - Anul XV, nr. 164 (4455)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Isabella Rossellini a creat o linie de poşete pentru Bulgari

Actriţa Isabella Rossellini a colaborat cu brandul italian Bulgari pentru a crea o linie de poşete de lux, informează contactmusic.com.

Actriţa Isabella Rossellini - care a participat recent la o şedinţă fotografică special concepută cu ocazia celei de-a 125-a aniversări a celebrului brand italian, organizată pentru a strânge fonduri în favoarea proiectului umanitar Rewrite The Future - a colaborat de această dată cu designerii casei de modă italiene pentru a crea o linie specială de accesorii.

Francesco Trapani, directorul executiv al grupului Bulgari, a declarat: "Aceste poşete exprimă cu multă graţie esenţa eleganţei impecabile a Isabellei Rossellini. Sensibilă, inteligentă şi binecuvântată cu un fler creator înnăscut, ea personifică idealul feminin care inspirat întotdeauna creaţiile brandului Bulgari".

Isabella Rossellini, care reprezentat timp de 14 ani imaginea brandului francez de produse cosmetice de lux Lancome, a declarat că admiraţia pe care o are faţă de casa Bulgari datează încă din copilărie şi că a dorit să aducă "o notă personală" noii linii de poşete lansată de grupul italian.

Starul în vârstă de 58 de ani a declarat: "Legătura mea afectivă cu brandul Bulgari datează din copilărie, când o însoţeam pe mama mea la celebrul magazin de pe Via Condotti din Roma. Ea adora bijuteriile Bulgari, îmi amintesc şi acum foarte clar câteva pe care le-a cumpărat".

"Poşeta reprezintă un accesoriu indispensabil pentru toate femeile şi am încercat să fac din ea un obiect elegant şi de lux, la fel ca o bijuterie. Am vrut să aduc poşetelor o notă personală, incluzând în designul lor desenele pe care le-am creat pentru filmele mele suprarealiste, combinând astfel arta, designul, moda şi cinematografia, umorul şi eleganţa", a adăugat actriţa.

Isabella Rossellini, fiica actriţei suedeze Ingrid Bergman şi a regizorului italian Roberto Rossellini, este actriţă, filantropă, model şi scriitoare. A jucat în filme precum "Catifeaua albastră/ Blue Velvet" (1986), "Tinereţe veşnică/ Death Becomes Her" (1992) şi "Napoleon" (2002), în care a interpretat rolul Josephinei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Isabella Rossellini a creat o linie de poşete pentru Bulgari.
 Vizualizări articol: 350 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Isabella Rossellini a creat o linie de poşete pentru Bulgari0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei