Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 14 iul 2010 - Anul XV, nr. 163 (4454)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Kate Winslet oferă căsniciei sale o a doua şansă

Actriţa Kate Winslet şi regizorul Sam Mendes, care au anunţat că s-au despărţit la începutul acestui an, au decis să ofere căsniciei lor o a doua şansă, urmând să stea împreună vara aceasta, informează popeater.com.

Kate Winslet şi Sam Mendes, care s-au despărţit la începutul anului, după o căsnicie de şapte ani, au un fiu, Joe, şi o cresc împreună pe Mia, fiica actriţei britanice cu fostul ei soţ, regizorul Jim Threapleton.

Winslet şi Mendes s-au cunoscut prin intermediul bunei lor prietene comune actriţa Emma Thompson, în 2001, la puţin timp după divorţul lui Kate de Jim Threapleton. Kate Winslet şi Sam Mendes s-au căsătorit în 2003 şi au locuit în cea mai mare parte a timpului la New York şi în Marea Britanie.

Deşi cei doi au anunţat în luna martie că s-au despărţit, potrivit unor informaţii postate pe Newser.com, ei vor petrece împreună această vară, încercând "să reaprindă scânteia" dintre ei, într-una dintre reşedinţele din Marea Britanie ale cuplului.

Sam Mendes este un regizor britanic cunoscut atât în domeniul cinematografiei, cât şi în cel al teatrului. Mendes a primit Oscarul pentru regie în 1999, pentru filmul său de debut, "American Beauty".

Kate Winslet a fost preferata criticilor în sezonul trecut, primind Oscarul pentru rolul din "Cititorul/ The Reader" şi un Glob de Aur pentru rolul din "Nonconformiştii/ Revolutionary Road", un film care portretizează evoluţia şi degradarea căsniciei unei familii americane din anii 1950. Acest film a fost regizat de Sam Mendes.

Rolul care a făcut-o celebră pe Kate Winslet este cel din superproducţia "Titanic", în care a jucat alături de Leonardo DiCaprio, cu care a făcut din nou echipă în "Revolutionary Road".

Kate Winslet este cunoscută pentru rolurile unor personaje elegante pe care le-a avut într-o serie de filme, precum aristocrata Rose din "Titanic", energica Marianne Dashwood din "Raţiune şi simţire" şi muza lui J. M. Barrie din "În căutarea tărâmului pierdut". Ea a portretizat, însă, şi o spălătoreasă care a furat scrierile celebrului marchiz de Sade din azilul în care acesta era internat, în filmul "Marchizul de Sade" (2000), şi, un an mai târziu, a interpretat-o pe Iris Murdoch, celebra scriitoare britanică. Winslet a devenit cunoscută şi pentru roluri complexe, jucate în filme independente, precum Clementine, o tânără care recurge la o intervenţie psihologică de ştergere a tuturor amintirilor despre fostul ei prieten, din producţia "Strălucirea eternă a minţii neprihănite".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Kate Winslet oferă căsniciei sale o a doua şansă.
 Vizualizări articol: 499 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kate Winslet oferă căsniciei sale o a doua şansă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei