Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 10 iul 2010 - Anul XV, nr. 160 (4451)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Mel Gibson, anchetat pentru violenţă conjugală

Cineastul australian Mel Gibson este anchetat pentru comiterea unor presupuse acte de violenţă împotriva fostei sale iubite, cântăreaţa Oksana Grigorieva, a anunţat, joi, poliţia din Malibu (California), informează AFP.

Biroul poliţiei din Malibu a precizat, într-un comunicat, că "cercetează, în prezent, aceste acuzaţii". Este vorba, pentru moment, de o anchetă preliminară, s-a precizat în acelaşi comunicat.

Incidentul ar fi avut loc pe 6 ianuarie, în reşedinţa pe care actorul Mel Gibson, în vârstă de 54 de ani, o deţine în Malibu, o staţiune balneară de lux din apropiere de Los Angeles, şi o implică pe fosta iubită a cineastului australian, manechinul şi cântăreaţa ucraineană Oksana Grigorieva.

De mai multe zile, numeroase site-uri specializate în difuzarea ştirilor mondene, precum TMZ.com şi Radaronline.com, au devenit un adevărat "ecou" al violenţelor conjugale denunţate de Oksana Grigorieva.

Ambele site-uri au postat o înregistrare cu o presupusă conversaţie a fostului cuplu, în care Mel Gibson ar fi afirmat, printre mai multe comentarii rasiste şi grosolane, că iubita lui "merită" cu adevărat să fie lovită, deoarece îi ruinează cariera.

Gibson şi Grigorieva, în vârstă de 40 de ani, s-au despărţit, conform presei, în aprilie, la cinci luni de la naşterea fiicei lor, Lucia.

La sfârşitul lunii iunie, Grigorieva ar fi obţinut un ordin de restricţie împotriva lui Gibson, susţinând că acesta ar fi lovit-o peste faţă şi i-ar fi scos doi dinţi în timpul unei altercaţii, în ianuarie. Gibson a solicitat la rândul lui în instanţă ca fostei sale iubite să nu i se permită să vorbească în public despre caz şi despre înţelegerea la care au ajuns privind custodia fiicei lor, posibilităţile de vizitare şi susţinerea materială a copilului.

Avocatul lui Gibson, Stephen Kolodny, a spus, tot la sfârşitul lunii iunie, că Grigorieva s-a răzgândit după ce a semnat această înţelegere şi de aceea a făcut acuzaţiile respective.

După despărţirea celor doi, în aprilie, cântăreaţa a declarat că relaţia ei cu Mel Gibson a început în urmă cu trei ani şi nu cu un an în urmă, aşa cum s-a afirmat în presă. Acest lucru înseamnă că legătura celor doi a început într-o perioadă în care Mel Gibson era căsătorit cu Robyn, fosta lui soţie cu care are şapte copii. Mariajul soţilor Gibson, care a durat 29 de ani, s-a încheiat în aprilie 2009, în momentul în care Oksana Grigorieva a anunţat că este însărcinată.

Oksana Grigorieva mai are un fiu, Alexander, în vârstă de 13 ani, cu actorul Timothy Dalton, fostul interpret al agentului James Bond.

Oksana Grigorieva, pianistă şi fost model, şi-a lansat albumul de debut, un material pop, în august 2009.

Mel Gibson este catolic practicant, a fost crescut în Australia şi în anii '90 a fost unul dintre cei mai populari şi mai bine plătiţi actori din lume. El a câştigat două premii Oscar, la categoriile "cel mai bun regizor" şi "cel mai bun film", în 1995, cu pelicula "Inimă neînfricată". Celebrul regizor al filmelor "Patimile lui Hristos" şi "Apocalypto" a revenit în ianuarie pe marile ecrane, după o pauză de opt ani, cu rolul din thrillerul "Edge of Darkness". El a regizat, totodată, videoclipurile a patru dintre piesele incluse pe albumul Oksanei Grigorieva.

Actorul australian a ţinut prima pagină a ziarelor şi în 2006, după ce a fost arestat pentru conducere în stare de ebrietate. Actorul a fost condamnat atunci la trei ani de închisoare cu suspendare şi la plata unei amenzi de 1.300 de dolari, după efectuarea unei cure de dezalcoolizare. Arestarea sa a fost, însă, dublată de un alt scandal, deoarece actorul australian a făcut cu acea ocazie mai multe comentarii antisemite, pentru care şi-a cerut scuze ulterior.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mel Gibson, anchetat pentru violenţă conjugală.
 Vizualizări articol: 488 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mel Gibson, anchetat pentru violenţă conjugală0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei