Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 8 iul 2010 - Anul XV, nr. 158 (4449)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Elton John se va concentra asupra lansării de albume potrivite cu vârsta sa

Cântăreţul britanic Elton John a declarat că nu îşi mai concentrează eforturile asupra lansării de single-uri, ci pe producerea şi lansarea de albume potrivite cu vârsta sa, informează bbc.co.uk.

"În anii '70, '80 şi '90, casele de discuri spuneau că este obligatoriu să lansezi piese single. Cred că m-am achitat suficient de această obligaţie", a declarat artistul britanic în vârstă de 63 de ani.

Elton John a mărturisit, totodată, că fanii săi nu vor mai putea de acum înainte să îl vadă prea des în clasamentele muzicale destinate pieselor single.

Artistul britanic a făcut aceste declaraţii cu ocazia unei gale ce a fost organizată la Londra pentru a promova noul său album, împreună cu clăparul Leon Russell.

"Nu va mai trebui să compun discuri pop de acum înainte. Nu voi mai apărea prea des în clasamentele pieselor single şi vreau să înregistrez albume potrivite cu vârsta mea. Nu cred că voi mai compune piese precum «Crocodile Rock»", a declarat artistul britanic.

Elton John a colaborat cu clăparul Leon Russell, în vârstă de 68 de ani, pentru a compune cel mai recent album al său, intitulat "The Union", ce va fi lansat în luna octombrie.

Sir Reginald Kenneth Dwight, cunoscut sub pseudonimul Elton John, este un muzician britanic născut pe 25 martie 1947, în suburbia londoneză Pinner. Într-o carieră de aproape cinci decenii, el a reuşit să vândă peste 250 de milioane de albume în toată lumea şi a avut peste 50 de hituri în Top 40, devenind unul dintre cei mai de succes cântăreţi ai tuturor timpurilor. Elton John a fost unul dintre cele mai marcante nume ale rockului în anii '70, cu şapte albume consecutive No. 1 în Statele Unite ale Americii şi şase single-uri No. 1. Succesul său a avut un impact puternic în muzica pop şi a condus la creşterea popularităţii pianului în rock'n'roll. El continuă să fie un simbol al vieţii publice şi a fost foarte implicat în lupta anti-SIDA după sfârşitul anilor '80. Elton John a fost inclus în Rock and Roll Hall of Fame în 1994 şi a fost numit cavaler al Ordinului Imperiului Britanic, în 1998.

Printre hiturile sale se numără "Don't Go Breaking My Heart", "Sorry Seems to Be the Hardest Word", "I'm Still Standing", "Nikita", "Sacrifice", "Candle In the Wind", "Something About the Way You Look Tonight".

Elton John a concertat la Bucureşti pe 21 iunie 2003, pe stadionul Cotroceni, şi pe 12 iunie, în Piaţa Constituţiei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Elton John se va concentra asupra lansării de albume potrivite cu vârsta sa.
 Vizualizări articol: 343 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Elton John se va concentra asupra lansării de albume potrivite cu vârsta sa0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei