Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 7 iul 2010 - Anul XV, nr. 157 (4448)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Alicia Keys, însărcinată, a căzut pe scenă, în timpul unui concert

Cântăreaţa Alicia Keys, care este însărcinată, şi-a speriat fanii, diva R&B căzând pe scenă sâmbătă, în timpul concertului pe care l-a susţinut în cadrul Essence Music Festival din New Orleans, informează contactmusic.com.

Alicia Keys era unul dintre capetele de afiş ale ediţiei din acest an a festivalului, alături de Janet Jackson şi Mary J. Blige. Fanii cântăreţei s-au temut pentru sănătatea ei şi a fătului, după ce Alicia Keys a căzut pe scenă, pe spate, în timp ce interpreta piesa "Love Is Blind".

Alicia Keys, care purta în acel moment pantofi cu tocuri înalte, a refuzat însă ca acest incident să-i perturbe show-ul, s-a ridicat imediat şi s-a aşezat în faţa pianului pentru a continua piesa pe care o interpreta.

O sursă din anturajul cântăreţei a declarat că nici viitoarea mamă, nici bebeluşul ei nu au fost răniţi în timpul acestui incident.

Acesta a fost unul dintre ultimele concerte pe care Alicia Keys le-a susţinut înainte de a face o pauză în carieră, cântăreaţa americană urmând să devină mamă, pentru prima oară, către sfârşitul anului.

Alicia Keys, în vârstă de 29 de ani, este logodită cu rapperul şi producătorul muzical Swiss Beatz, în vârstă de 31 de ani, care mai are un fiu, din prima lui căsătorie. Potrivit presei americane, cei doi muzicieni se vor căsători în cadrul unei ceremonii private.

Alicia J. Augello-Cook, născută pe 25 ianuarie 1981, cunoscută sub numele de Alicia Keys, este actriţă şi cântăreaţă americană de R&B, soul şi neo-soul. Până în prezent, Alicia Keys a vândut peste 25 de milioane de albume şi a câştigat în repetate rânduri premii internaţionale de prestigiu - 11 Grammy, 11 Billboard Awards şi trei American Music Awards.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Alicia Keys, însărcinată, a căzut pe scenă, în timpul unui concert.
 Vizualizări articol: 380 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Alicia Keys, însărcinată, a căzut pe scenă, în timpul unui concert0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei