Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 1 iul 2010 - Anul XV, nr. 152 (4443)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Britney Spears, acuzată că şi-a maltratat copiii

Cântăreaţa Britney Spears va fi chestionată de angajaţii Departamentului pentru protecţia copilului din Los Angeles, după ce fostul bodyguard al artistei americane a depus o plângere împotriva acesteia, în care o acuză că şi-ar fi maltratat cei doi fii, informează thesun.co.uk.

Fernando Flores, fostul bodyguard al cântăreţei americane, a contactat Departamentul pentru protecţia copilului din Los Angeles, susţinând că Britney Spears l-ar fi bătut cu o curea pe unul dintre cei doi fii ai ei şi le-ar fi servit acestora alimente la care sunt alergici.

Totodată, Fernando Flores susţine că a fost obligat să demisioneze din cauza comportamentului turbulent al cântăreţei.

Artista americană în vârstă de 28 de ani susţine însă că nu şi-a maltratat niciodată fiii - Sean Preston, în vârstă de patru ani, şi Jayden James, în vârstă de trei ani.

Fernando Flores, în vârstă de 29 de ani, a contactat autorităţile din Los Angeles pentru a le semnala faptul că Britney Spears este mult prea instabilă din punct de vedere psihic pentru a i se încredinţa custodia copiilor. În opinia sa, comportamentul abuziv al artistei i-ar putea marca pe cei doi copii, care îşi petrec timpul între reşedinţa din Beverly Hills a acesteia şi cea a tatălui lor, dansatorul Kevin Federline.

Flores susţine că primul incident şocant la care a asistat a avut loc la sfârşitul lunii martie, când se afla în apropiere de piscina din reşedinţa cântăreţei, iar aceasta i-a cerut să-i dea cureaua de la pantaloni. "El i-a dat-o şi a urmat-o apoi în casă, unde a asistat la acel presupus incident", afirmă o sursă.

Fernando Flores o acuză, totodată, pe Britney Spears că le-a servit celor doi copii alimente la care aceştia sunt alergici - scoici.

La începutul acestei luni, acelaşi bodyguard a declarat pentru tabloidul britanic The Sun că artista americană obişnuia să apară goală în faţa lui şi că aceasta l-a hărţuit sexual.

Angajaţii Departamentului pentru protecţia copilului din Los Angeles au încercat, săptămâna trecută, să o chestioneze pe Britney Spears în legătură cu aceste acuzaţii, însă artista a plecat pentru câteva zile din oraş.

Britney Spears a pierdut temporar custodia asupra celor doi copii ai ei în 2008, după ce a fost internată în spital pentru evaluare psihiatrică, după o serie de căderi nervoase.
Însă anul 2008 a însemnat şi revenirea lui Britney Spears, care a reuşit să îşi reabiliteze imaginea şi să îşi relanseze cariera muzicală. Albumul "Circus", care include hitul "Womanizer", s-a vândut deja în peste 1,3 milioane de exemplare, de la lansarea lui, în decembrie 2008.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Britney Spears, acuzată că şi-a maltratat copiii.
 Vizualizări articol: 348 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Britney Spears, acuzată că şi-a maltratat copiii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei