Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 29 iun 2010 - Anul XV, nr. 150 (4441)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Shakira spune că i se pare romantic să fie iubita veşnică a cuiva

Cântăreaţa columbiană Shakira a declarat că nu are planuri de căsătorie, chiar dacă este logodită de peste patru ani cu Antonio De La Rua, pentru că i se pare romantic să fie iubita veşnică a cuiva, potrivit femalefirst.co.uk.

Deşi a spus "Da" când iubitul ei, Antonio De La Rua, a cerut-o în căsătorie, în urmă cu peste patru ani, Shakira declară că nu se gândeşte să se mărite.

"Nu plănuiesc să mă căsătoresc vreodată. E ceva romantic în a fi iubita cuiva pentru totdeauna. Îmi place situaţia în care sunt", a declarat cântăreaţa în vârstă de 33 de ani.

Cu toate acestea, Shakira a menţionat că ea şi logodnicul ei abia aşteaptă să îşi facă o familie. "Cu siguranţă vreau copii, dar nu văd şi o rochie de mireasă", a spus Shakira.

Recent, ea a mai declarat că a ştiut imediat că Antonio este "alesul", când s-au întâlnit într-un restaurant în Argentina, în urmă cu nouă ani.

"Cum am intrat pe uşă, l-am văzut aşezat şi m-am gândit: «Bărbatul acela este pentru mine, este bărbatul vieţii mele». Am continuat să îl privesc insistent până am reuşit să fac cunoştinţă cu el în acea seară. Şi apoi doar mi-am urmat intuiţia şi totul a mers bine. Sincer, întâlnirea cu el din acea seară a fost ca un câştig la loterie", a povestit cântăreaţa, celebră pe plan internaţional graţie unor piese precum "Hips don't lie" şi "Whenever, Wherever".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Shakira spune că i se pare romantic să fie iubita veşnică a cuiva.
 Vizualizări articol: 672 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Shakira spune că i se pare romantic să fie iubita veşnică a cuiva0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei