Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 31 mar 2010 - Anul XV, nr. 75 (4366)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Kylie Minogue este ambasadoarea unei campanii împotriva cancerului

Cântăreaţa Kylie Minogue este imaginea unei campanii sociale împotriva cancerului, denumită "Fashion Targets Breast Cancer (FTBC)", la care mai participă Sienna Miller şi Claudia Schiffer şi care a fost realizată de organizaţia Breakthrough Breast Cancer, informează femalefirst.co.uk.

Kylie Minogue, în vârstă de 41 de ani, care a fost diagnosticată cu cancer în mai 2005, apare în posterele pentru noua campanie purtând doar o un cupon de mătase roz. Fotografiile pentru această campanie au fost făcute de cunoscutul artist Mario Testino.

În cadrul campaniei, mai multe magazine, printre care Marks and Spencer şi Topshop, dar şi designeri cunoscuţi, vor realiza o colecţie specială de haine care vor fi disponibile online dar şi offline în următoarele şase săptămâni.

"Înseamnă foarte mult pentru mine să fac parte din campania «Fashion Targets Breast Cancer» de anul acesta. Susţin din toată inima eforturile de a strânge fonduri pentru munca extraordinară a celor de la fundaţia Breakthrough Breast Cancer", a declarat cântăreaţa.

În urmă cu cinci ani, artista a fost supusă unei intervenţii chirurgicale prin care i-a fost extirpată o tumoare malignă, pe care o avea la sân. Ulterior, timp de opt luni, Kylie Minogue a făcut chimioterapie şi radioterapie, până a reuşit, în 2006, să învingă boala.

Artista a declarat, în mai multe ocazii, că această boală, care ar fi putut fi fatală, i-a schimbat viaţa.

"Am învăţat că nu mai poţi să te întorci la starea normală de dinainte, şi îţi creezi o nouă stare de normalitate. Trebuie să îmi accept viaţa cu reuşitele sale şi cu insuccesele sale, să accept ce e bun ofată cu ce e rău. Am înfruntat o lume a bolii şi a atitudinilor pozitive. Aceste experienţe m-au ajutat să devin o persoană mai matură".

Kylie Minogue şi-a început cariera ca actriţă cu un rol în serialul australian "Neighbours". După succesul primelor două single-uri, "Locomotion" - care a staţionat pe primul loc în topul australian timp de şapte săptămâni - şi "I Should Be So Lucky" - care a impus-o în topurile din lumea întreaga - Kylie a ales să se concentreze exclusiv asupra muzicii. Hit-uri precum "Where the Wild Roses Grow", în duet cu Nick Cave, "Spinning Around", "Kids", în duet cu Robbie Williams, "On a Night Like This", "Can't Get You Out of My Head", "In Your Eyes", "Love At First Sight", "Come Into My World", "Slow" sau "I Believe in You" i-au adus lui Kylie vânzări de peste 40 de milioane de albume în întreaga lume, numeroase premii, precum şi o poziţie de top în rândul celor mai apreciate artiste de pe scena muzicii pop.

Artista a inclus şi România în cadrul celui mai recent turneu al său, KYLIEX2008, ea concertând la Bucureşti în urmă cu doi ani.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Kylie Minogue este ambasadoarea unei campanii împotriva cancerului.
 Vizualizări articol: 507 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kylie Minogue este ambasadoarea unei campanii împotriva cancerului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei