Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 30 mar 2010 - Anul XV, nr. 74 (4365)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Andreea Marin joacă rolul unei poştăriţe în emisiunea "Aş vrea eu", difuzată sâmbătă, la Pro TV

Andreea Marin Bănică va juca rolul unei poştăriţe în emisiunea "Aş vrea eu", difuzată sâmbătă, 3 aprilie, de la ora 20.15, la Pro TV, în timp ce Busu va fi măcelar, Smiley - vânzător de pâine, iar Pavel Bartoş - vânzător de lenjerie intimă, informează postul de televiziune.

Românii care intră la poştă, să trimită o scrisoare, sau la magazin, să cumpere o pâine pot da nas în nas nu cu o poştăriţă sau cu un vânzător, ci chiar cu o vedetă. Îmbrăcată la fel ca toţi angajaţii din locul respectiv, vedeta stârneşte tot felul de reacţii haioase din partea clienţilor, care par că îşi dau seama cu cine au de-a face, dar tot testează posibila vedetă ca să-şi dea seama de adevăr.

Andreea Marin Bănică, Smiley, Florin Busuioc, Pavel Bartoş şi Andra sunt vedetele care se joacă de-a meseriile în faţa românilor deloc naivi şi a unei camere ascunse, sâmbătă seară, la Pro TV.

Toate reacţiile lor năstruşnice sunt înregistrate, iar rezultatul se poate vedea printre hohote de râs sâmbătă, 3 aprilie, de la ora 20.15, la Pro TV, în emisiunea specială "Aş vrea eu".

Un oficiu poştal din Bucureşti şi mulţi clienţi interesaţi de scrisori, timbre, plata telefonului sau abonamente la ziare, cărora nici prin gând nu le-a trecut că vor avea, poate, întâlnirea vieţii. La ghişeu, o doamnă îmbrăcată în uniforma Poştei Române, foarte amabilă, le pare tuturor că seamănă cu Andreea Marin Bănică. "Eeee, aş vrea eu", spune cu accent moldovenesc doamna de la ghişeu ca replică la reacţiile precise ale persoanelor care-i spun că este Andreea Marin Bănică. Una dintre doamnele venite să cumpere un plic se minunează că au pus-o pe Andreea Marin Banică directoare la poştă.

Înainte de a pleca "pe Marte", aşa cum spune în noul lui hit, Smiley trece puţin pe la magazinul de pâine. "Aş vrea eu" spune vânzătorul de pâine plin de invidie pe Smiley, care se pare că este iubit, recunoscut şi plăcut de toată lumea. Că în loc de pâine cu cartofi, el dă o pâine albă şi o pungă de cartofi sau că mai gustă din când în când dintr-o brioaşă sau dintr-un covrig cu mac, clienţii ba îl taxează, ba îl ceartă, ba îşi dau seama că de fapt are voie, că doar este Smiley.

Florin Busuioc va vorbi despre vreme direct dintr-o măcelărie, printre hălci de carne şi şiraguri de cârnaţi. El nu va scăpa "netaxat" nici acolo şi i se va cere socoteală în legătură cu prognoza prezentată de el în fiecare zi, la Pro TV. Degeaba se ascunde după o şapcă imaculată, timbrul vocal şi zâmbetul îl dau de gol pe actorul Florin Busuioc, care oricât ar nega că nu este el vinovatul care aduce ştirile despre vreme la Pro TV, nimeni nu-l crede. Ba mai mult, cu toţii insistă să-şi facă poze cu "Busu de la măcelărie".

În schimb, actorul Pavel Bartoş este responsabil de vânzările dintr-un magazin de lenjerie intimă. Deşi clientele îl suspectează ca el este actorul din "Aniela", Pavel susţine sus şi tare că el este un specialist în lenjerie intimă şi recomandă sutienele cu push-up pe care, pentru a fi mai convingător, le şi probează în văzul tuturor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Andreea Marin joacă rolul unei poştăriţe în emisiunea "Aş vrea eu", difuzată sâmbătă, la Pro TV.
 Vizualizări articol: 929 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Andreea Marin joacă rolul unei poştăriţe în emisiunea "Aş vrea eu", difuzată sâmbătă, la Pro TV0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei