Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 26 mar 2010 - Anul XV, nr. 71 (4362)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Noel Gallagher va deveni tată pentru a treia oară

Noel Gallagher, fostul component al trupei Oasis, va deveni tată pentru a treia oară, iar dacă bebeluşul va fi băiat, acesta se va numi Nelson, în onoarea fostului preşedinte sud-african Nelson Mandela, informează thesun.co.uk.

Presa britanică afirmă că iubita starului, Sara MacDonald, a rămas însărcinată în timp ce cuplul se afla într-o vacanţă în Africa de Sud.

Noel Gallagher, în vârstă de 42 de ani, le-a mărturisit prietenilor că a fost extrem de fericit după ce medicii au confirmat că Sara, în vârstă de 38 de ani, este însărcinată în trei luni.

Cuplul are deja un băieţel, Donovan, în vârstă de doi ani.

"Noel şi Sara sunt extrem de încântaţi. Prietenii lor glumesc încă de pe acum, susţinând că Nelson este marele favorit pe lista de posibile prenume pentru bebeluş, deoarece acesta a fost conceput în timpul unei vacanţe în Africa de Sud", a declarat un prieten al cuplului.

Noel Gallagher şi editorul Sara MacDonald au o relaţie de zece ani.

Noel Gallagher, care mai are o fiică dintr-o relaţie precedentă, Anais, în vârstă de 10 de ani, a decis să ia o pauză mai lungă în carieră, după destrămarea grupului Oasis, în vara anului 2009. Chitaristul britanic, care a compus piesele "Wonderwall" şi "Live Forever" pentru Oasis, susţine joi şi vineri două concerte în calitate de artist solo la Royal Albert Hall din Londra. Încasările obţinute în urma acestor evenimente vor fi donate fundaţiei Teenage Cancer Trust.
Oasis s-a format în Manchester, Marea Britanie, în 1991, sub numele iniţial The Rain. Trupa a cunoscut succesul după lansarea albumului "Definitely Maybe", în 1994, în plină eră a muzicii pop britanice. Trupa Oasis a vândut peste 60 de milioane de albume în toată lumea, a avut opt piese pe primul loc în topurile din Marea Britanie şi a câştigat 15 premii NME, cinci BRIT Awards, nouă Q Awards şi patru MTV Europe Music Awards.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Noel Gallagher va deveni tată pentru a treia oară.
 Vizualizări articol: 476 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Noel Gallagher va deveni tată pentru a treia oară0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Impresii trimis de
(26 mar 2010, 19:12:40
Sa spui ca asta e tata pentru a 3-a oara, inseamna ca 2 copii i-au murit deja

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Monden

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei